Murat Dalkılıç’tan Eşi Merve Boluğur’a Olay Sözler

Güncelleme Tarihi:

Murat Dalkılıç’tan Eşi Merve Boluğur’a Olay Sözler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 13:54

Geride bıraktığımız 2015 yılı Ağustos ayında Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un evlilik haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur’a takılmadan edemedi. Peki; Murat Dalkılıç eşi Merve Boluğur'a ne dedi? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü çift, 2015 yılı Ağustos ayında Adile Sultan Yalısı’nda görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştirmişlerdi. Adile Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğüne sanat dünyasından birçok isim katılmıştı. Dalkılıç ailesi, gelinlerine 50 bin liralık pırlanta takı seti hediye etti. Dalkılıç’ın hediyesi ise 60 bin liralık pırlanta yüzük oldu.

Murat Dalkılıç’tan Eşine Olay Sözler!

Sadece bir kez dizide rol aldığını ve daha sonra şarkılarına vakit ayıramadığı için oyunculuktan vazgeçtiğini söyleyen Dalkılıç, eşi Merve Boluğur’a takılmadan edemedi.

Eşi Merve Boluğur’un 1,5 yıldır televizyonda yer almadığını belirten şarkıcı, “Merve, doğru proje ayağına evde yatıyor” dedi. Muhabirlerin çocuk sorularına ise; ''çocuk sahibi olmak için erken'' diyerek yanıtladı.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç’tan Eşi Merve Boluğur’a Olay Sözler

Merve Boluğur Kimdir?

Sinema, dizi oyuncusu ve aynı zamanda da model olan Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da doğdu.

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. 2012-Mayıs ayı itibariyle Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur.

Yıldızının parlaması ise; Acemi Cadı isimli dizide canlandırdığı Ayşegül karakteri ile olmuştur. Ünlü oyuncu ve model Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015'te Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlendi.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç’tan Eşi Merve Boluğur’a Olay Sözler

Murat Dalkılıç Kimdir?

Tam adıyla Sırrı Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983 yılında İzmir’de doğdu. Bir dönem oyunculuk da yapan ünlü şarkıcı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

2008 yılında ilk EP albümü Kasaba'yı çıkarmıştır. Murat Boz'un klibin de bulunduğu Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. 2009 yılında Pardon ve La Fontaine şarkılarını çıkarmıştır. 2010 yılında ilk stüdyo albümü Merhaba'yı çıkarmıştır. 2011 yılında Grup Hepsi ve Volga Tamöz ile beraber Şık Şık parçasında düet yapmıştır. 2012 yılında çıkardığı Bir Güzellik Yap adlı albümünü çıkarmıştır. Bir Hayli video klibi YouTube'da 42 milyon izlenmeye ulaşmıştır ve en çok izlenmeye ulaştığı video klibidir. 2014 yılında Daha Derine albümünü çıkarmıştır.

Haberin Devamı

Yine 2014 yılında TV ekranlarında yayınlanan Söyle Söyleyebilirsen adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır ve Star TV'de yayınlanan Sil Baştan adlı dizi de oynamıştır.

Dalkılıç 10 üzerinde ödül almıştır. Ödüller arasında iki Türkiye Video Müzik Ödülü, bir Altın Kelebek Ödülü bulunmaktadır. Ünlü şarkıcı 24 Ağustos 2015'te oyuncu Merve Boluğur ile evlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!