Murat Boz propaganda yapanlara göz dağı verdi!

Güncelleme Tarihi:

Murat Boz propaganda yapanlara göz dağı verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 15:36

Televizyon ekranlarının başarılı yarışma programı “O Ses Türkiye” jüri üyeliğini yapan Murat Boz, dün akşam yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programında fotoğraflarını izinsiz kullanarak propaganda yapanlara göz dağı verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen “O Ses Türkiye” programında fotoğraflarının altına kendisine ait olmayan sözlerle propaganda yapanları uyardı. İşte detaylar…

Bunlara İnanmayın!

Hukuk sürecini başlattığını belirten ünlü şarkıcı, “bunlara inanmayın” dedi.

Yapılanlara çok kızdığını belirten Murat Boz, şu sözleri ile isyan etti. “Uzun süredir sosyal medyada aleyhimde bir takım propagandalar yapılıyor fotoğraflarım üzerinden. İnternet ortamından benim fotoğraflarımı elde ederek, fotomontaj yapılarak altına bir takım şeyler yazılıyor ve iftira atılıyor.  Buradan seven, sevmeyen herkese bu yapılan propagandaya inanmamalarını rica ediyorum. Benimle hiç alakası olmayan, bana ait olmayan sözler fotoğraflarımın altına yazılarak internet ortamında yayılıyor. İtibar etmeyin rica ediyorum. Bu kara propagandayı yapanlar hakkında da hukuksal tüm haklarımı başlattım.”

Haberin Devamı

Murat Boz Kimdir?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde, Zonguldak’ta dünyaya geldi.

İlk ve Ortaöğrenimini Zonguldak’ta tamamlayan Boz, annesinin de desteği ile 1995 yılında girdiği yetenek sınavlarını kazanarak “İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi”ne başladı ve burada 4 yıl yatılı okudu. Okulda, piyano ve keman dersleri aldı.

1998'de bir gazete tarafından düzenlenen “Liseler Arası Müzik ve Halk Oyunları Yarışması”nın birincisi oldu, daha sonra “İstanbul Bilgi Üniversitesi”nin Caz Vokal bölümüne katıldı. Bu okulu tamamladıktan sonra ise “İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı”na başladı.

Boz, 2000'li yılların başında vokalistlikten para kazanmaya başladı ve ilk olarak Emel Müftüoğlu'nun vokalisti olarak çalıştı. Daha sonra Burcu Güneş, Demet Sağıroğlu, Grup Hepsi, Hande Yener, Nazan Öncel, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer ve Tarkan dahil olmak üzere birçok şarkıcıya konserleri ile stüdyo albümü kayıtlarında vokalist olarak eşlik etti.

Bu sanatçılar arasında en fazla Tarkan ile çalışan Boz, Tarkan'ın altı yıl vokalistliğini yaptı.

Haberin Devamı

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı “Aşkı Bulamam Ben” single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü “Maximum”u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı.

2009 başında ikinci stüdyo albümü “Şans”ı yayımladı. 2010'da “Hayat Sana Güzel” single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü “Aşklarım Büyük Benden”i yayımladı.

Boz, 2013 yılında “Vazgeçmem” single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı “Hadi İnşallah” vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. “O Ses Türkiye” programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç “Altın Kelebek Ödülü” ve iki “Kral Müzik Ödülü” bulunmaktadır. Tekrardan “O Ses Türkiye” programında jürilik yapmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

15 Ocak 2016'da başrollerini Burak Özçivit ve Aslı Enver'le paylaştığı “Kardeşim Benim” filmi vizyona girmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!