Murat Boz ve Aslı Enver dört saat kahvaltı keyfi yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Murat Boz ve Aslı Enver dört saat kahvaltı keyfi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 12:46

Yakışıklı şarkıcı ve güzeller güzeli sevgilisi oyuncu Aslı Enver çifti, Bebek’te kahvaltı keyfindeydiler. Çiftin kahvaltıları tam 4 saat sürdü. Peki; Murat Boz kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Murat Boz ve Aslı Enver, önceki gün Bebek'te kahvaltıdaydı. Bir cafede dostlarıyla buluşan çiftin kahvaltı keyfi yaklaşık dört saat sürdü.

Mekan çıkışı sevgilisiyle beraber habercilere gülümseyerek poz veren Boz, evlilik planları yaptıklarına dair söylentilerle ilgili "Her şey nasip kısmet" dedi.

Kardeşim Benim filminde başlayan birliktelikleri ile gündeme bomba gibi düşen ünlü çift geçtiğimiz günlerde evlilik sinyali verdi.

Murat Boz kimdir

Murat Boz kimdir?

Murat Boz, 7 Mart 1980 yılında Karadeniz Ereğli’de dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı. Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı.

BAKMADAN GEÇME!