Murat Boz, klibinde Aslı Enver'i oynatacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Murat Boz, klibinde Aslı Enveri oynatacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 15:03

Şu sıralar Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz’un yeni albümü için çekeceği klibinde sevgilisi Aslı Enver’i oynatıp oynatmayacağı merak konusu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Önceki gün Nişantaşı’nda spor salonundan çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Murat Boz, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Ünlü şarkıcı, spor yaptıktan sonra girdiği bir teknoloji mağazasından alışveriş yaptı ve ardandan aldığı ürünleri şoförüne bırakıp cipinden cüzdanını aldı.

Yeni albümüyle ilk klibinin 8 Nisan’da piyasaya çıkacağını söyleyen Boz, “Spordan çıkıp çok kalori kaybettim. Şimdi protein almaya gidiyoruz” diyerek bir restoranının yolunu tuttu. Ünlü şarkıcı, sevgilisi Aslı Enver’i klibinde oynatmak isteyip istemediği sorusunu ise “Hemen vakit kaybetmeden soruyu yapıştırdınız” diye karşılık verip cevapsız bıraktı.

Murat Boz, klibinde Aslı Enveri oynatacak mı

Haberin Devamı

Murat Boz kimdir?

Murat Boz, 7 Mart 1980'de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. Baba adı Cafer, anne adı Ayşe Nedret'dir. İlk ve Orta öğrenimini Zonguldak'ta tamamladı. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a geldi. 1999 yılında Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümü'nü burslu olarak kazandı. Ardından eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nde devam etti. Uzun bir süre Tarkan'nın vokalistliğini yapan Boz, eğitimine halen devam etmekte. Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli parçası ile Türk Pop Müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!