Murat Boz Kara Sevda’ya Konuk Oldu!

Güncelleme Tarihi:

Murat Boz Kara Sevda’ya Konuk Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 11:37

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kara Sevda, yayınlanan son bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Heyecan dolu sahnelerle final yapan Kara Sevda dizisinin son bölümünde ünlü şarkıcı Murat Boz da konuk oyuncu olarak rol aldı. Peki; Kara Sevda 14. son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştıkları Kara Sevda, dün akşam yayınlanan bölümünde ünlü şarkıcı ve besteci Murat Boz’u ağırladı.

Murat Boz, Burak Özçivit ile rol aldığı ‘Kardeşim Benim’in tanıtımı için Kara Sevda dizisinin 14. bölümünde rol aldı.

Murat Boz Kardeşim Benim'le Kara Sevda'da!

Kara Sevda 14. Bölümünde Neler Oldu?

Nihan Kemal'e kendini Emir'le olan evliliğine bağlayan bütün gerçekleri anlatır. Kemal, Nihan'ı adalete sığınması için ikna etmeye çalışır. Nihan Ozan'ın hapse girmeye dayanamayacağını söyleyerek reddeder.

Kemal'e bu işin peşini bırakmasını ve bütün olanları onun da kabullenmesini söyler. Kemal'i elinde sakladığı bir sürprizle buna ikna etse de, Kemal, cinayet gecesindeki bazı boşlukları fark eder ve Nihan'dan habersiz “o gece”nin peşine düşer.

Haberin Devamı

Nihan, ailesiyle Leyla üzerinden bir yüzleşme ve kopuş yaşar. Biraz uzaklaşma isteğiyle Leyla'nın evine gittiğinde, hem Leyla'yla, hem de oraya habersiz gelen Kemal'le çok özel bir gece yaşar.

Emir, emniyetteki sorgusundan nüfuzu ve aldığı tedbirlerle kurtulsa da, artık dokunulmaz olmadığı gerçeğiyle sarsılır. Kemal'e saldırılarını yoğunlaştırır. Kemal'in çevresindeki herkese yönelik yıpratıcı ve kendine bağlayıcı planlar yapmaya girişir.

Emir, Kemal'le birlikte iş yapmamaya da kararlıdır ve Kemal'i hiç beklemediği bir yerden vurur. Kemal hazırlıksız olsa da, süreci kendine çevirmek için her yolu denemeye hazırdır.

Emir, en büyük kozu Zeynep üstünden Kemal'e en ağır darbesini indirmek için harekete geçer. Zeynep'in ise Emir'e güveni tamdır.

Kemal, “o gece” ile ilgili çok hayati bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi, Nihan'ın hayatını tamamen değiştirebilecek bir bilgidir.

Murat Boz Kara Sevda’ya Konuk Oldu

Murat Boz Kimdir?

Söz yazarı, besteci ve iyi bir yorumcu olan Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi.

Haberin Devamı

İlk öğrenimini Zonguldak’ta tamamlayan Boz, daha sonra İstanbul’a yerleşti. 1999 senesinde “Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü”nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde “İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü”nde eğitimine devam etti.

Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı.

Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması “Aşkı Bulamam Ben” ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü “Maximum”u yayınladı.

En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı Ödülünü Aldı!

Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” dalında ödüller aldı. Bir çok başarılı albüme imza atan Murat Boz, piyano, keman ve ney çalabilmektedir.

Haberin Devamı

Boz; müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmalarının reklam yüzü olarak karşımıza çıkıyor.

Bir dönem “Yetenek Sizsiniz” yarışma programında jüri üyeliği yapan Boz, 2011 yılından bu yana düzenlenen O Ses Türkiye programının dört jüri üyesinden birisidir. Boz, yarışmanın ilk sezonunda kazanan jüri üyesi olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!