Murat Başoğlu'nun çalışanları isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Murat Başoğlunun çalışanları isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 15:25

Kendisi gibi evli yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'yla (35) yaşadığı ensest ilişki ortaya çıkan Murat Başoğlu'na tepki yağıyor. Murat Başoğlu'nun ortaklarından biri olduğu olduğu “Body Project” eğitimcileri ve çalışanlarını sert bir açıklama yaptı ve söz konusu kişilerin kurumlarıyla bir ilişkisinin kalmadığı belirtti.

Haberin Devamı

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nun kurumlarıyla hiçbir maddi ve manevi ilişkisi kalmadığını belirten çalışanlar " Ahlak bir sporcunun en temel ilkesidir" dediler.

 İŞTE O AÇIKLAMA:

Temmuz ayında ne yazık ki magazin gündeminde baş sıralarda yer alan ve kamunun gündemini haksız ve yersiz bir biçimde meşgul eden bir ALDATMA haberi, biz “Body Project” eğitimcileri ve çalışanlarını derinden üzmüştür.
​Toplumumuzun, neredeyse tüm değerlerini hiçe sayarak yaşanan ve hele spor dünyasında asla kabul edilemeyecek bu durumu şiddetle kınıyoruz. “AHLÂK” bir sporcunun en temel ilkesidir.

Bu düsturla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, bir toplumun temel ihtiyacı olan spor konusunda sizlerin en yakınında ve hizmetinizde olacağımızı bildirir, (Hicapla) MURAT BAŞOĞLU VE BURCU BAŞOĞLU’nun kurumumuzla hiçbir maddi ve manevi ilişkisi kalmadığını en samimi duygularımız ve saygıyla duyururuz.
BODY PROJECT ETİLER EĞİTMENLERİ

Haberin Devamı

Murat Başoğlunun çalışanları isyan etti

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

BAKMADAN GEÇME!