Murat Başoğlu kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Murat Başoğlu kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 17:00

Murat Başoğlu kimdir sorusu, ünlü ismin özel hayatıyla magazin gündemine oturması sonrası araştırılan konuların başında gelmeye başladı. Murat Başoğlu kimdir, kaç yaşındadır sorusuna cevap arayan vatandaşlar, ünlü isim hakkında detaylı bilgi edinmek istedi. İşte, birçok kişinin merakla araştırdığı Murat Başoğlu kimdir, kaç yaşındadır sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Murat Başoğlu, özel hayatıyla magazin sayfalarına konu olmaya devam ediyor. 2003 yılında Hande Bermek ile hayatını birleştiren Murat Başoğlu’nun yaşı, kariyeri ve evliliğinin detayları merak ediliyor. Peki Murat Başoğlu kimdir, kaç yaşında?

Türk sunucu, manken, oyuncu ve iş adamı Murat Başoğlu, 1968 yılında doğdu. Aslen İzmirli olan Murat Başoğlu, Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla adını duyurdu. Çeşitli programlarda sunuculuğun yanı sıra oyunculuk ve mankenlik te yaptı. 2011 yılında Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu ile "Benzemez Kimse Sana" programının sunuculuğunu üstlendi, 3 sezon boyunca süren bu programa esprileriyle damga vurduç 2014 yapımı Patron Mutlu Son İstiyor filminde Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Erkan Can gibi isimlerle çalıştı. En son Çilek Kokusu dizisinin kadrosunda yer alan Murat Başoğlu, bu dizide Sinan karakterine hayat verdi. 2003’te hayatını işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile birleştiren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir oğlu var.

 

BAKMADAN GEÇME!