Muradiyeli işadamı okulun kırık merdivenlerini yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Muradiyeli işadamı okulun kırık merdivenlerini yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 14:26

Muradiyeli işadamı okulun kırık merdivenlerini yaptırdı

Haberin Devamı

MURADİYE(Van), (DHA)-VAN'ın Muradiye İlçesi'nde yemek fabrikası sahibi Veysi Oskay, Cumhuriyet Ortaokulu'nun kırık dökük olan basamaklarını mermer kaplayarak yeniledi. Oskay, yarının geleceği gençlere herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Muradiye ilçesi'nin 550 öğrencili Cumhuriyet Ortaokulu'nun basamakları işadamı Oskay tarafından yenilendi. 3 katlı okulun kırık dökük basamaklarını yenilenmesinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş ile birlikte okulu ve yenilenen basamakları gezen Oskay, eğitime destek ve yarının geleceği gençlere sahip çıkılmak için bunu yaptığını söyledi. İşadamlarına önemli sorumlulukların düştüğünü belirten Oskay, "Her şeyi devletten beklememeliyiz. Burada eğitim gören bizim çocuklarımızdır, yarının geleceği olan öğrencilerimize bizim de katkımız olsun ki yarının geleceği olan öğrencilerimiz daha güzel yerlerde eğitimlerine devam edebilsinler" dedi.
Okul Müdürü Fatih Küçükyol Veysi Oskay'a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş, "Yıllardır bu okulun basamakları kırık döküktü, ara sıra öğrenciler bu kırık yerlere ayaklarının takılıp düştüğü zamanlarda oluyordu. Bizim bütçemiz olmadığı için yaptıramıyorduk. Sağ olsun Veysi Oskay kardeşimiz duyarlı ve bir o kadar da anlamlı bir davranışta bulunarak basamakların tamamını yaptırdı. Kendisine bu davranıştan ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum"diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!