Muradiye'de engelli ve hastalara evde kuaför hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Muradiyede engelli ve hastalara evde kuaför hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 12:24

Muradiye'de engelli ve hastalara evde kuaför hizmeti

Haberin Devamı

MURADİYE (Van), (DHA)-VAN'ın Muradiye ilçesindeki Genç Adımlar Derneği Başkanı Selçuk Yay, kendi aracıyla engelli ve yatalak hastaları evinde ziyaret ederek, saç sakal tıraşı yaparak kişisel ihtiyaçlarını gideriyor.

Muradiye Genç Adımlar Derneği Başkanı Selçuk Yay, kendi aracıyla mahallelere giderek yatalak, engelli ve evlerinden çıkamayan vatandaşları evlerinde zjyaret ederek, saç sakal tıraşı yapıyor. Yay, hasta ve engellilerin kişisel ihtiyaçlarını gidererek destek olmaya çalışıyor. İlçeye bağlı Beydağı Mahallesi'nde 20 yıldır yatalak olduğunu söyleyen 75 yaşındaki KOA hastası Hüseyin Çelik, Selçik Yay'a teşekkür ederek, her hafta saç sakalının kesildiğini belirtti. 
Hasta ve engellilieri evinde ziyaret eden Berber Selçuk Yay, hastalarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Vatandaşlarımızın sadece saç sakal değil diğer ihtiyaçlarını da karşılayarak rahat etmelerini sağlayacağız. Kişisel bakım ve ihtiyaçları olan evde kuaför hizmeti programı kapsamında artık hastanede yatmakta olan, evlerinden dışarı çıkamayan yaşlılarımız ve engelli kardeşlerimize büyüklerimize kuaför hizmetini ulaştırıp hayır dualarına nail oluyoruz" 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!