Münazara birincisi öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Münazara birincisi öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 13:22

Münazara birincisi öğrencilere ödül

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı yurtlarda kalan lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Münazara Yarışması bölge finali tamamladı.
Wonasis Otelde, 11 ili kapsayan yarışmanın kapanış ve ödül törenine Vali Ali İhsan Su, AK Parti Milletvekili Hacı Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Veysel Topkaya ve öğrenciler katıldı. Törende Vali Su, bölge finalinde Mersin’i temsil ederek birinciliği elde eden Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ekibine ödüllerini verdi. Günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle son bulan törenin ardından, yarışmada birinci olarak 29 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonluğu Yarışmaları’nda da Mersin’i temsil edecek gençlerle yakından ilgilenen Vali Su, bir süre sohbet ederek gelecekteki hedef ve ideallerini dinledi.
Gençlerin de ilgiyle katıldığı sohbet sırasında liseli gençlere bazı öğütler veren Vali Su, "Her insanın gelecekte başarılı olabilmesi için öncelikle kendisine bir hedef koyması gerekir. Sizler de ileriki yaşamınızda başarılı birer birey olabilmeniz için, koyduğunuz bu hedefler doğrultusunda var gücünüzle çalışmalı ve o hedef uğrunda gayret göstermelisiniz" dedi.
Vali Su, gençlerle bir süre daha sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!