Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

Güncelleme Tarihi:

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 22:00

- "Bazı kulüp başkanları ve Spor Toto Süper Lig yorumcuları Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu üzerinden algı operasyonu yaparak, başarımızı gölgeleme çabası içerisinde"- "Multigroup Alanyaspor olarak kimseye hakkımızı yedirtmeyiz. Kimsenin de en küçük bir hakkının yenmesini istemeyiz"

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bazı kulüp başkanları ve Spor Toto Süper Lig yorumcularının Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu üzerinden algı operasyonu yaparak, başarılarını gölgeleme çabası içerisinde olduğunu savundu.

Çavuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Müftüoğlu'nun MHK Başkanı olmasından sonra en çok mağduriyet yaşayan kulüplerin başında geldiklerini belirtti.

Müftüoğlu'nun Alanyalı olmasından dolayı bazı kişilerce yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığını bildiren Çavuşoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bazı kulüp başkanları ve Spor Toto Süper Lig yorumcuları MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu üzerinden algı operasyonu yaparak, başarımızı gölgeleme çabası içerisinde. Bugüne kadar lehimize haksız tek bir karar verilmediği gibi aleyhimize verilen birçok karar ve puanlarımızın gittiği birçok maç vardır. Bunların en bariz örnekleri ise Kardemir Karabükspor, Şanlıurfaspor ve Altınordu maçlarında verilmeyen penaltılarımız ile Balıkesirspor maçında haksız penaltı ile mağlup olmamızdır."

Haberin Devamı

Çavuşoğlu, bu sezon Süper Lig'e çıkmayı çok istediklerini ifade ederek, "Multigroup Alanyaspor olarak kimseye hakkımızı yedirtmeyiz. Kimsenin de en küçük bir hakkının yenmesini istemeyiz. Allah bize hakkımızla, hiçbir saha dışı etkenin olmadığı bir şampiyonluğu nasip etsin" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!