Multigroup Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'dan kenetlenme çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Multigroup Alanyaspor Başkanı Çavuşoğludan kenetlenme çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 10:44

Multigroup Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'dan kenetlenme çağrısı

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - MULTIGROUP Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Önümüzdeki maçlarda kenetlenerek yeniden ayağa kalkalım. Maçlarımızı kazanarak bu takımı Süper Lig'e çıkaralım. Birlik ve beraberliği sağladığımız taktirde bunu başarabiliriz" dedi.

Süper Lig'e yükselme play off karşılaşmasında 19 Mayıs'ta deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Multigruop Alanyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde dün akşamki antrenmanı Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da takip etti. Giresunspor maçında sakatlanan ve adale yırtığı tespit edilen Efecan Karaca antrenmana katılmadı. Turuncu yeşilliler bugün Balıkesir'e giderek hazırlıklarına devam edecek.

Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Süper Lig'e doğrudan yükselme şansını kaybettiklerini ancak play off maçlarından galip ayrılarak hedefe ulaşacaklarını söyledi. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarların inancını koruduğunu belirten Başkan Çavuşoğlu, "Play off'a kalmadan Süper Lig'e çıkmak istiyorduk. Giresunspor ile oynadığımız maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Maç berabere bitti. Rakibimiz de kazanınca Süper Lig'e doğrudan yükselme şansını kaybettik. Oradan şampiyon olarak dönmeyi ve taraftarlarımızı sevindirmeyi çok isterdik ama olmadı. Zor bir süreçten geçtik. Önümüzde play off maçları var. Şimdi en iyi şekilde buraya hazırlanmamız gerekiyor. Yönetimin emeği, taraftarlarımızın desteği ve şehrin inancı var. Futbolcularımızla da sohbet ettik. Onların da inancı devam ediyor. Henüz her şey bitmiş değil. Artık önümüze bakacağız" dedi.

'HERKESİN DESTEK VERMESİ GEREKİR'

Giresunspor maçı öncesi şehir olarak birlik ve beraberliği tam olarak sağlayamadıklarını vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, "Konuşacak çok şey var ama maçlar bittikten sonra konuşacağım. Bu kurum ve kuruluşların isimlerini daha sonra sizlerle paylaşacağım. Şehrin takımına ne kadar destek verdikleri ortada. Bu sadece yönetimin takımı değil, herkesin takımıdır. Herkesin destek vermesi gerekir. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu kulübe destek verenler de belli. Her zaman isim vermek de istemiyorum. Bakanımız, büyükşehir belediye başkanımız ve belediye başkanımız ellerinden gelen desteği veriyor. Şehrin de bu kulübe destek vermesi lazım ama maalesef bu desteği tam anlamıyla göremiyoruz" diye konuştu.

'CEZAYI KALDIRAMAZ MIYIZ'

Önlerinde çok önemli bir Balıkesirspor maçı olduğuna dikkati çeken Başkan Çavuşoğlu, şöyle dedi:

"Özel uçakla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Uçağın dolmasını ve taraftarlarımızın gelmesini istiyoruz. Göztepe maçında olaylar oldu ve bu olaylar kulübe maliyet olarak yansıdı. Bazı kişiler 'takıma destek vereceğiz' derken köstek oluyor. Bunun acısını da bizler çekiyoruz. Seyircisiz oynama cezası geldiği zaman herkes bizi 'cezayı kaldıramaz mıyız' diye taciz ediyor. Ancak neden 'sahaya giriyoruz' diye kendilerini irdelemiyorlar. Maçtan sonra sahaya giren ve rakip takımın kalecisini kovalayan taraftarı istemiyoruz. Herkesin bu konularda ayağını denk alarak takımına zarar vermemesi gerekiyor. Bu olaylar takıma yansıyor ve kulübümüz zarar görüyor. Aldığımız görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hiç kimseden bir beklentimiz yok. Emeklerimizin karşılığında takdir edilmesek de olur ancak bu memlekette ekmek yiyorsak bu kulübe destek vermek hepimizin boynunun borcudur. Önümüzdeki maçlarda kenetlenerek yeniden ayağa kalkalım. Maçlarımızı kazanarak bu takımı Süper Lig'e çıkaralım. Birlik ve beraberliği sağladığımız taktirde bunu başarabiliriz."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!