Müjde... Whatsapp'ta o tuş tarih oluyor

Güncelleme Tarihi:

Müjde... Whatsappta o tuş tarih oluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 12:30

WhatsApp geçtiğimiz günlerde kullanıcıların gönderdikleri mesajları 7 dakika içinde isteklerine göre silme özelliği getirmişti. WhatsApp şimdi de, kullanıcıların ses kaydı gönderirken kullandıkları bas-konuş özelliğini kaldırabilir.

Haberin Devamı

WhatsApp neredeyse herkesin kullandığı bir mesajlaşma servisi. 2013 yılında bas-konuş özelliğini getiren ve kullanıcıların birbirlerine ses kaydı atmasına olanak sağlayan WhatsApp, bu özelliğin tarzını değiştirebilir.

WhatsApp’ta kullanıcılar, ses kaydı atarken konuştukları süre boyunca mikrofon butonuna basmaları gerekiyordu. WhatsApp, bu özelliğin tarzını değiştirmek için testlere başladı. Bu özelliğin yerine kayıt modunu kilitleyecek bir özellik geliyor. Çıkan sızıntılara göre WhatsApp, ses kaydı atan kullanıcıların konuştukları süre boyunca mikrofon bölümüne parmaklarını basılı tutması gerekirken şimdi ise mikrofon bölümü yana kaydırıldığında ses kayıt işlemi başlayacak.

Müjde... Whatsappta o tuş tarih oluyor

Haberin Devamı

Bu özellik sayesinde kullanıcılar konuşma balonuna hakim olabilecek. Bunların yanı sıra kullanıcılar sohbeti kontrol edebilecek. Bu arada yeni tarz ile özelliğin adı Push-to-Talk iken, Swipe-to-Talk adına dönüşecek. WhatsApp’ın bu özelliği ne zaman yayınlayacağı henüz bilinmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!