Müjde Uzman kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Müjde Uzman kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 15:13

Müjde Uzman, son dönemin en sık gündeme gelen isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Dizi ve sinema projeleriyle adından söz ettiren Müjde Uzman, O Ses Türkiye'deki performansıyla da müzikte de başarılı olduğunu gözler önüne serdi. Peki, Müjde Uzman kimdir?

Haberin Devamı

Müjde Uzman, tekrarı yayınlanacak olan O Ses Türkiye yılbaşı bölümünün en çok konuşulan isimlerinden biri olmuş, yılbaşı özel performansı büyük dikkat çekmişti. Peki, oyunculuğuyla olduğu kadar sesiyle de iddasını ortaya koyan Müjde Uzman kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi iddialı dizilerin oyuncu kadrosunda yer alan Müjde Uzman kaç yaşında? İşte, son yılların popüler isminin hayat hikayesi!

MÜJDE UZMAN KİMDİR

O Ses Türkiye'de Sıla'nın "Dan Sonra" şarkısıyla adeta büyüleyen Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Pazarlama müdürlüğü ve müzik yazarlığı yapan Müjde Uzman, aynı zamanda modellik ve oyunculukta yapıyor. 2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde Nil rolü ile ilk kez ekrana çıkan Müjde Uzman, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 

BAKMADAN GEÇME!