Muhteşem Yüzyıl Kösem 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 08:18

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. Bölümünde heyecan doruktaydı. Safiye sultan'ın İskender'i tahta geçirme planları öğrenen Sultan Ahmed şok bir karar verir. Safiye sultanı kötü bir sürpriz beklemektedir. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde şoke eden gelişmeler... Muhteşem Yüzyıl Kösem'de saraydan kaçmak isteyen Şehzade Mustafa, Sultan Ahmed'i çok korkutur. Ahmed, oğulları arasındaki husumeti sona erdirmek için bir hediye verir. Muhteşem Yüzyıl Kösem  24. Bölümde Sultan Ahmed, Kösem'e değerli bir hediye bırakır. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 24.bölüm fragmanı...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM'DE BEKLENMEYEN ÖLÜM!

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta; Sultan Ahmed’in hastalığı sarayı endişeye sokacak!
Sultan Ahmed son günlerini yaşıyor. Ahmed’i kaybetmekten korkan Kösem, Ahmed’i iyileştirebilmek için her yolu deniyor. Ahmed, İskender’in şehzade olduğunu öğreniyor. İskender derdest edilip Ahmed’in önüne getiriliyor. Safiye oğlunu kurtarabilmek için kendi canını ortaya koyuyor. Ahmed, İskender hakkında şok bir karar veriyor. Şehzade Mustafa’nın durumuna tanık olan Ahmed kahroluyor. İki kardeşin hesaplaşması herkesin yüreğini dağlıyor! Ölümü kabullenen Ahmed, Kösem’e çok kıymetli bir hediye veriyor. Sultan Ahmed ile Kösem Sultan’ın nikahı kıyılıyor! Hayatının en mutlu sabahına uyanan Kösem büyük bir acıyla kavruluyor. İki aşık birbirlerine ilk kavuştukları yerde veda ediyor! Sultan Ahmed, ölümü sevdiği kadının kollarında karşılıyor. Ahmed’in emaneti Kösem’i derinden sarsıyor. Sevgilisinin zamansız ölümüyle Kösem için hayat duruyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı



SULTAN AHMED HASTALIĞINA YENİK Mİ DÜŞECEK?

Haberin Devamı

Ahmed’in öleceğini kabullenmeyen Kösem, saraya yetenekli Yahudi bir hekim getirir. Kösem hekimin yaptığı ilaçla Ahmed’in iyileştiğini sanırken, gerçek başkadır. Ahmed adım adım ölüme yaklaşmaktadır. 
Sultan Ahmed, İskender’in Safiye Sultan’ın oğlu olduğunu öğrenir. Safiye merhametine sığınmak için son bir kez Ahmed’in karşısına çıkarken, Ahmed İskender hakkında ağır bir hüküm verir. Ahmed’in ölümüyle darmadağın olan Kösem’in kışı başlar.

Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği başrollerinde Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Berk Cankat’ın olduğu Osmanlı tarihinin destansı hikayesinin anlatan dizinin 24. Bölüm fragmanları yayınlandı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24.bölüm 1. fragman


Muhteşem Yüzyıl Kösem 24.bölüm 2. fragman


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de geçen hafta yayınlanan bölümde kayıp şehzadenin sırrı gün yüzüne çıktı.
Yasemin’in kızkardeşi olduğunu öğrenen Kösem, infazı durdurmak için var gücüyle yetişmeye çalıştı. Safiye Sultan’ın İskender’i tahta çıkarmasından korkan Zülfikar ise İskender’i payitahttan göndermek istedi. Ancak bu planlarından Safiye’nin haberi olunca ölümle burun buruna geldi.. Safiye’den intikam almak isteyen Kösem, İskender’den Safiye’yi öldürmesini istedi.

Gerçekleri bilmeyen İskender annesini öldürmeye gitti fakat işler beklediği gibi gitmedi. O gece yaşananlar herkesin kaderini değiştirdi. Sultan Ahmed’in vaziyeti gittikçe kötüleşmeye başladı. İskender’in Kösem’e olan aşkı her geçen gün büyürken, bu aşka öyle biri şahit oluyor ki savaş kızıştı. İskender’in sırrı açığa çıktı. Halime’nin korkuları gerçek oldu. Mustafa’nın deliliğini sürpriz biri öğrendi. Kösem, Ahmed’e mühim bir sırrı açıklamak için has odaya giderken aldığı haberle dünyası başına yıkıldı. Kösem için her şey anlamını yitirdi.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM OYUNCULAR

Beren Saat(Kösem Sultan): 1984 Ankara doğumlu güzel oyuncudur. Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter rolü ile tanınır. Daha sonra ise Fatma Gül'ün Suçu Ne dizisinde başrol oynamıştır. Son projesi olarak Kösem Sultan da rol alacağı duyurulmuştur.

Ekin Koç (Sultan Ahmed):  Antalya’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaşdığı Senden Bana Kalan filminde oynadı. Hazırda Kasım 2015'te Star TV'te yayımlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmaktadır.

Hülya Avşar (Safiye Sultan): 10 Ekim 1963’te Balıkesir/Edremit’te ailesinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi.Hülya Avşar 2009–2013 yıllarında “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmada jüri üyeliği yaptı. Hülya Avşar şimdilerde Tims Prodüksiyon yapımı Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide Safiye Sultan’ı canlandırmaktadır.

 

 





BAKMADAN GEÇME!