Beren Saat Muhteşem Yüzyıl Kösem’e Yaramadı

Güncelleme Tarihi:

Beren Saat Muhteşem Yüzyıl Kösem’e Yaramadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 16:16

Reyting rekorları kırması hayali ile izleyenlerin karşısına çıkan Muhteşem Yüzyıl Kösem, beklediği ilgiyi bulamamıştı. Bu gelişmenin üzerine dizinin ilerleyen bölümlerinde diziye dahil olması planlanan Beren Saat, senaryo değişikliği ile bir anda diziye dahil edilmişti. Ancak beklenen yine olmadı. Beren Saat Muhteşem Yüzyıl’a yaramadı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz dönem ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alarak reyting rekorları kırmayı başaran dizi Muhteşem Yüzyıl’ın devamı niteliğinde çekilen Muhteşem Yüzyıl Kösem, izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Beren’in Bir Bölümlük Saltanatı!

Beklenen ilgiyi bir türlü bulamayan yapımcılar, reytingleri arttırabilmek için planlarını değiştirerek diziye ilerleyen bölümlerde dahil olması planlanan Beren Saat’i bir anda diziye dahil ettiler. Beren Saat’in diziye dahil olduğu ilk bölümde dizi reytinglerini yükseltirken, bir sonra ki bölümde yine hayal kırıklığı yaşandı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine hızlı bir giriş yapan Beren Saat, ikinci hafta da bu başarısını koruyamadı ve dizi, total’de Beren Saat’siz son bölümün sıralamasına geriledi.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem” geçen hafta birinci çıktığı AB grubunda ancak 4. olurken Total'de ancak 15. olabildi.

Muhteşem Yüzyıl’ın dün akşam yayınlanan 8. bölümü reyting anlamında adeta hayal kırıklığı oldu.

Beren Saat Muhteşem Yüzyıl Kösem’e Yaramadı

Beren Saat Kimdir?

Ünlü dizi film ve sinema oyuncusu Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara’da doğdu. Doğduğu ilde büyüyen Beren Saat, Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

Başarılı oyuncu Beren Saat; Aşkımızda Ölüm Var, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatma Gül’ün Suçu Ne?, İntikam gibi dizi filmlerde baş rol alarak gönüllerde taht kurmayı başarmıştır.

Ayrıca, Güz Sancısı, Gecenin Kanatları, Gergedan Mevsimi, Benim Dünyam adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı. Radikal'in hazırladığı "2010'a Damgasını Vuranlar" listesine Yılın Oyuncusu sıfatıyla dahil oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014'te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.

BAKMADAN GEÇME!