Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam neden yok? Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam neden yok Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 19:32

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu akşam yayınlanması gereken 18. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin kendi yayın saatinde ekranlarda yer almaması diziseverler tarafından merak edildi. İzleyicileri, Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam neden yok? Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen hareketli dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Diziseverler tarafından oldukça sevilen Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden anlar yer alacak. Yeni bölümde Saraydan gitmeyen Kösem’i, Sultan Murad en korktuğu şeyle tehdit ediyor. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam 18. bölümüyle ekranlarda yer alacak. Dizinin yayın saatinin değişmesi sebebiyle artık Muhteşem Yüzyıl Kösem saat 23.00'de ekranlara gelecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Kösem Sultan ve Sultan Murad arasındaki ipler kopuyor! Sultan Murad, Kösem Sultanı eski saraya sürüyor! Saraydan gitmeyen Kösem’i, Sultan Murad en korktuğu şeyle tehdit ediyor! Şehzade Bayezid, Sultan Murad’la savaşa girmeyi kabul ediyor! Sultan Murad, evlatlarının ölümüne sebep olan kişinin Farya olduğunu öğreniyor! Şair Nef’i payitahta geliyor! Sultan Murad, Farya hakkında bir hüküm veriyor! Gülbahar Sultan, Kösem’e eski sarayda saldırı düzenliyor! Kösem Sultan Gülbahar’ın yaşadığını öğreniyor! Sultan Murad ve Kösem Sultan arasındaki savaş başlıyor!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad en büyük düşmanıyla yüzleşiyor! Kösem Sultan saraya yürüyen ahaliyle karşı karşıya kalıyor! Sırra kadem basan Sultan Murad saraya geri dönüyor! Yeni yasaklar ilan ediliyor! Bayezid, Kâsım’a büyük bir oyun oynuyor! Şehzade Kâsım, her şeyi Sultan Murad’a anlatıyor! Silahdar’la arası düzelmeyen Âtike Sultan, Silahdar’a içini döküyor! Kösem Sultan Gülbahar Sultanın mezarını açtırıyor! Sultan Murad, Şehzade Bayezid’e ağır bir ceza veriyor! Kösem Sultan gizlice divanı topluyor! Sultan Murad divana baskın yapıyor! Kösem Sultan ve Sultan Murad karşı karşıya geliyor!

BAKMADAN GEÇME!