Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 10:07

TV ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölümde neler oldu? Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 7. Bölümünde bizleri neler bekliyor? İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin sabırsızlıkla beklenilen 7. Bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Televizyon dünyasını sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 7 bölüm fragmanı yayınlandı. 6. Bölümü ile muhteşem bir final yapan sevilen diziye yeni isimler dahil oluyor.

Yayına girmesinden kısa süre içinde geniş izleyici kitlesine ulaşarak büyük başarı yakalayan Muhteşem Yüzyıl Kösem’e başarılı oyuncu Beren Saat dahil oluyor. Dizinin 9. Bölümünden girmesi planlanan Beren Saat, sürpriz bir şekilde 7. Bölümde diziye giriyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yeni sezonun en çok konuşulan dizisi Muhteşem Yüzyıl’da artık başarılı ve güzel oyuncu Beren Saat dönemi başlıyor. Beren Saat’in diziye daha sonra ki bölümlerinde gelmesi bekleniyordu. Fakat dizi yönetmenin yaptığı değişiklik ile birlikte sürpriz bir şekilde Beren Saat’i diziye dahil etti. 6. bölümü ile muhteşem bir final yapan sevilen dizinin bir sonra ki bölümde neler olacağını herkesin merak konusuydu.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ahmed’in çiçek hastalığına yakalanması kısa sürede herkes tarafından öğreniliyor. Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için türlü entrikalar peşinde düşüyor. Bir taraftan taht hazırlığı devam derken şehzade Mustafa da bir hastalığa yakalanıyor ve kısa sürede sarayda büyük bir kriz yaşanıyor. Halime’nin yaptığı karar değişikliği ile tahta kimin geçeceği konusuna büyük bir kaos yaşanıyor. Yaşanan bu kargaşadan dolayı tüm şehir sarayın kapılarına dayanıyor. Diğer yandan Anastasia, canı pahasına aşkının peşine düşüyor ve bu arada Safiye’nin gerçek yüzünü görüyor.

Anastasia tüm saray halkının kaderini değiştirecek sürpriz bir karar alıyor. Bu arada Ahmed’in hastalığı tüm sarayda öğrenilince Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için hazırlıklarını hızlandırır. Ancak şehzade Mustafa’nın da hastalığının ilerlemesi ile tüm saray halkında hastalık krizi başlar. Bunun üzerine Safiye Sultan herkesi şok edecek bir karar alır ve yeni taht adayını açıklar.

Haberin Devamı

Safiye Sultan’ın gerçek yüzünü gören Anastasia, hayati bir karar vermesi gerekir. Bakalım Muhteşem Yüzyıl 7. Bölümde Anastasia’nın kararı ne olacak? Dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm ile Perşembe akşamı saat 20:00’de TV ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm - Fragman 1

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm - Fragman 2

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat 26 Şubat 1984'de dünyaya geldi. Ankara'da doğup büyüdü. Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Haberin Devamı

İlk deneyimini Aşkımızda Ölüm Var (2004) dizisiyle kazanan Saat, ilk başrolünü de Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı "Aşka Sürgün (2005–06)" dizisinde üstlendi. Ardından sırasıyla "Hatırla Sevgili (2006–08)", Aşk-ı Memnu (2008–10)", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" (2010–12) ve "İntikam (2013–14)" dizilerinin de başrollerini oynayarak ününü pekiştirdi. Bu dizilerden özellikle "Aşk-ı Memnu", zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiye'de izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde "Fatmagül'ün Suçu Ne?" de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancak kadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü. Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009'da gösterime giren Güz Sancısı filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. "Gecenin Kanatları (2009)", "Gergedan Mevsimi (2012)" ve "Benim Dünyam (2013)" filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.

BAKMADAN GEÇME!