Muhteşem Yüzyıl Kösem bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 22:56

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Sultan İbrahim’in padişah olmadan evvel doğan Şehzadesi Osman sarayda yok sayıldı. Buna dayanmayan Sultan İbrahim şehzadesini resmi olarak ilan etmeye karar verdi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kösem Sultan, Sultan İbrahim'in hamlesine engel olmak için Şehzade Osman ve Zarife’yi sürüdü. Sultan İbrahim’in baş hasekisi olan Turhan Sultan ise Şehzadenin geri dönmemesi için hain bir tuzak kurdu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Sultan İbrahim’in tahta çıkmasıyla, devletin idaresi yeniden Kösem Sultan’a geçiyor! Vezir-i azam Kemankeş Mustafa Paşa’yla devleti beraber idare eden Kösem Sultan, Sultan İbrahim’i devlet işlerinden uzak tutuyor! Âtike Sultan ise validesinin yanında değil, karşısında duruyor! Sultan İbrahim ise gözdeleriyle sefahat içinde yaşıyor! Sultan İbrahim’in padişah olmadan evvel doğan Şehzadesi Osman sarayda yok sayılıyor! Buna dayanmayan Sultan İbrahim şehzadesini resmi olarak ilan etmeye karar veriyor! Kösem Sultan buna engel olmak için Şehzade Osman ve Zarife’yi sürüyor. Sultan İbrahim’in baş hasekisi olan Turhan Sultan ise Şehzadenin geri dönmemesi için hain bir tuzak kuruyor! Şehzadesinin başına gelenleri öğrenen Sultan İbrahim, validesini suçluyor ve onu dünyanın bir ucuna sürüyor!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Lale gördüğü fotoğraftan sonra bitterli çileğin kim olduğunu merak eder ve araştırmaya başlar.. Bu konuda ona en büyük desteği Nilüfer verir birlikte hareket ederler. Onur’un da aklı hala odaya gelen çilektedir. O da bunu kimin gönderdiğini bulmaya çalışır. İkisinin de yolu çiftlik evinde kesişir. Bu arada Nergis ve Samet’i birlikte yakalayan Songül çok sinirlenir ve böyle bir şeyi sakladıkları için kızlarına tavır alır. Bu sefer Songül’ün gönlünü almak kızlar için kolay olmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!