Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kösem'in şehzadeleri ölecek mi? - İzle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösemde Kösemin şehzadeleri ölecek mi - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 23:51

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam 26.bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Son bölüme Sultan Ahmed'in ölümünün damga vurduğu Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kösem evlatlarını kaybetme tehlikesi altındadır. Halime şehzadelerin ölüm emrini verir. Kösem şehzadelerini kaybedecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. Bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem'den yeni bölümde heyecan doruktaydı.Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde Kösem, şehzade Osman'ı tahta çıkarmak için darbe yapmak için plan kurdu. Fakat Halime çoktan tedbirlerini almıştı ve cellatları şehzadeleri öldürmeye yollamıştır. Evlatlarını kaybetme tehlikesiyle yüz yüze olan Kösem deliye döner. Diğer yandan İskender'in ölmediğini öğrenen Safiye Sultan şehzadesini tahta çıkarmak için girişimlere başlar.  İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. Bölüm detayları...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 26. BÖLÜM İZLE 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Kösem, Halime’nin tuzağından son anda kurtuluyor! Sultan Mustafa, saraydan kaçarken yakalanan Osman’ın ölüm emrini veriyor.Halime, Kösem’i bertaraf edebilmek için onu Osman’ı kaçırmakla suçluyor. Büyük bir ihanete uğrayan Kösem, kız kulesine sürgün ediliyor. İskender’in ölmediğini öğrenen Safiye Sultan oğluna kavuşuyor.Ve İskender’i tahta çıkarmak için plan yapıyor!Kösem, Mustafa’nın deliliğini ifşa etmek için harekete geçiyor! İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştiriliyor! Çocuklarının hayatını güvence altına almak isteyen Kösem, Halime’yi can evinden vuruyor. Kösem Osman’ı tahta çıkarmak için bir saray darbesi yapmaya hazırlanırken, Halime Sultan, şehzadelerin ölüm emrini veriyor! Kösem saraya yetişip evlatlarını kurtarabilecek mi?
Ölümle burun buruna gelen Kösem, saldırıdan son anda kurtulur. Halime’den hesap sormak için saraya geldiğinde ise büyük bir şok yaşar. Halime, Kösem’i Osman’ı kaçırma suçuyla kız kulesine sürgün eder. Kösem suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışırken, en güvendiği insanlardan birinin ihanetine uğrar.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösemde Kösemin şehzadeleri ölecek mi - İzle


Sultan Mustafa ise saraydan kaçmaya çalışırken yakalanan şehzade Osman’ın ölüm emrini verir. Paşalar ve yeniçerinin tehditiyle köşeye sıkışan Halime’ler için şehzadeleri katletmek o kadar kolay olmayacaktır.
Halime’nin evlatlarına zarar vermesinden korkan Kösem, Mustafa’yı tahttan indirmek için harekete geçer. İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştirilir. Kalabalıktan korkan Mustafa’nın yaptıkları herkesi şok eder.
Kösem, şehzade Osman’ı tahta çıkarmak için darbe yapmaya hazırlanır. Halime ise tedbirini çoktan almıştır. Kösem sıkışıp kaldığı yerden kurtulmaya çabalarken, cellatlar şehzadeleri öldürmek için gelmektedir. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

Yayın Günü: 12 Mayıs Perşembe
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösemde Kösemin şehzadeleri ölecek mi - İzle

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde Safiye Sultan karakterine hayat veren Hülya Avşar’ın rolü 30. bölümde bitecek. 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 26. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Ahmed’in ölümünün ardından kıyamet kopuyor. Ahmed’in ölümü herkesten gizlenirken, Kösem evlatlarını koruyabilmek için yüzlerce yıllık kaideleri değiştirecek bir ferman hazırlıyor. Halime Sultan ile ittifak yapan Kösem, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarıyor. Sultan Mustafa tahta çıkar çıkmaz Halime yaptıkları anlaşmayı bozuyor. Kösem Sultan eski saraya sürgün edilirken, Kösem’in çocukları kafese kapatılıyor. Şehzade Osman başlarına gelen felaketten Kösem’i sorumlu tutuyor. Anne oğul arasında büyük bir gerilim yaşanıyor. Kösem Sultan Mustafa’yı tahttan indirmek için planlar yaparken, Halime Kösem’in ölüm emrini veriyor. Kapatıldığı kafesten kaçmaya çalışan Osman büyük bir tehdit altındayken, Kösem ölümle burun buruna geliyor.
Sultan Ahmed’in ölümünün ardından kopacak fırtınanın farkında olan Kösem, evlatlarının canını teminat altına almak için bir ferman hazırlar. Kösem şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile bir anlaşma yapar.
İmparatorluğun yüzlerce yıllık veraset sistemi değiştirilir ve taht babadan oğula değil şehzade Mustafa’ya geçer. Şehzade Osman ise kendi hakkı olan tahta amcasının geçmesini hazmedemez. Annesinin kendisine güvenmediğini düşünen Osman büyük bir hayal kırıklığı yaşar.
Halime ise Valide Sultan olur olmaz Kösem ile yaptığı anlaşmayı bozar. Kösem eski saraya sürgün edilirken, şehzadeler kafese kapatılır. Evlatlarından koparılan Kösem Sultan’ın zorlu iktidar mücadelesi başlar.
Şehzadelerin kafese kapatılması asker ve paşaların isyanına neden olur. Köşeye sıkışan Halime, oğlunun iktidarını korumak için Kösem’in ölüm emrini verir.
Hapis hayatına tahammül edemeyen Osman saraydan kaçmaya çalışır. Kösem ise Sultan Mustafa’yı tahttan indirmek için planlar yaparken, hiç ummadığı bir anda ölümle burun buruna gelir.

BAKMADAN GEÇME!