Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:08

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanıyla sizlerle. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta ortalık karışıyor. Safiye Sultan'ın casusu Sultan Ahmed'i zehirliyor. Sultan Ahmed’in durumu gittikçe kötüleşmektedir. Kösem, Ahmed’in durumundan endişe ederken, aldığı haber yüreğine bir ok gibi saplanacaktır. Yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti haberimizde...

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Star TV'nin sevilen ve izlenen dizisinde bu hafta kardeş kavgası gündeme oturuyor. Safiye Sultan'ın casusu Yasemin Hatun, Sultan Ahmed'i zehirliyor. Sultan Ahmed’in durumu gittikçe kötüleşmektedir. Kösem, Ahmed’in durumundan endişe ederken, aldığı haber yüreğine bir ok gibi saplanacaktır.

Yasemin’in kız kardeşi olduğunu öğrenen Kösem büyük bir şok yaşar. Safiye ile savaşında daha önce babasını kurban veren Kösem, kardeşini kurtarmak için yetişmeye çalışır.
Safiye ile aralarındaki bu savaşa bir son vermek isteyen Kösem, İskender’den can düşmanını öldürmesini ister. İskender annesi olduğundan habersiz, Safiye’yi öldürmek için eski saraya gider. O geceden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Şehzade Osman ve Mehmed ise yeniçeri ocağını ziyaret ederler. Mehmed’in yeniçerinin önünde Osman’a yaptığı saygısızlık iki kardeş arasındaki gerilimi doruğa çıkarır. Sultan Ahmed oğulları arasındaki kıyasıya kavgaya şahit olunca, sarayda ipler gerilir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 21 Nisan Perşembe 
Yayın Saati: 20.00

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yasemin, Ahmed’i zehirliyor. Kösem ise Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüpheleniyor. Yasemin yüzünden Kösem ve Ahmed’in arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sultanahmed camii açılıyor. Kardeşiyle yeniden bağ kurmak isteyen Ahmed, Mustafa’yı açılışa götürmeye karar veriyor. Mustafa’nın deliliğinin ortaya çıkmasından korkan Halime telaşa düşüyor! Hümaşah Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğreniyor. Osman’ın esir pazarından getirdiği genç bir kız, kardeşi Mehmed’le arasında büyük bir gerilime neden oluyor. Osman ve Mehmed yumruk yumruğa birbirine giriyor! Kösem, Yasemin hakkında şok bir karar veriyor! Yasemin onu bekleyen sondan habersiz Ahmed’e gitgide aşık olurken, Kösem, Safiye ile büyük bir hesaplaşma yaşıyor. Kösem’in Yasemin ile ilgili öğrendiği gerçek hayatını kabusa çeviriyor!
Ahmed’in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem’i allak bullak eder. Ahmed’in rahatsızlığını öğrenen Kösem, Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüphelenir.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu

İskender’in şehzade olduğunu öğrenen Zülfikar, bu sırrın ağırlığı altında ezilir. Karısına verdiği söze rağmen Ahmed’e gerçekleri anlatıp anlatmamakta kararsız kalır. Hümaşah ise Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğrenir. Kardeşinin istikbali için buna göz mü yumacak yoksa Ahmed’i mi koruyacak?
Şehzade Osman’ın esir pazarından kurtarıp hareme getirdiği kız, Mehmed’le Osman arasında yeni bir kavganın başlamasına neden olur. Kösem’in yaptığı hamle ise iki kardeşin arasını iyiden iyiye bozar.
Halime, Dilruba’yı Sadrazam Halil Paşa ile evlendirip güçlü bir müttefik kazanmak ister. Davud Paşa ise bu evliliğe mani olmak için cesur bir adım atar..

Haberin Devamı

Ahmed’i korumak isteyen Kösem, Yasemin hakkında ağır bir karar verir. Kösem, Safiye’nin planlarını alt üst ettiğini düşünürken, Safiye düşmanına en ağır darbeyi vuracaktır

Kösem’in yönetiminde sarayda yepyeni bir düzen kuruluyor. Safiye Sultan, Kösem’in iktidarına son vermek için saraya çok özel bir cariye gönderiyor. Şehzade Osman ile Şehzade Mehmed arasında yeni bir rekabet başlıyor. Şehzade Mustafa yıllar sonra kafesten dışarı çıkıyor! Ancak haremdeki ilk gecesinde öyle bir olay yaşanıyor ki Halime ve Dilruba şok oluyor! Halime, oğlunun hastalığına şahit olurken, Dilruba kardeşini kurtarabilmek için büyük bir risk alıyor ve hiç tanımadığı biriyle suç ortaklığı yapmak zorunda kalıyor. Hümaşah ile İskender arasındaki kuvvetli bağ şüpheleri üzerlerine çekiyor. İskender’in kayıp şehzade olduğunu Ahmed’e çok yakın bir isim öğreniyor! İskender’in sırrı tehlikeye mi giriyor?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu

SULTAN AHMED'İ BEKLEYEN TEHLİKE

Yıllar geçmiş, haremde Kösem’in iktidarında yeni bir düzen kurulmuştur. Bir yandan imparatorluğun görkemi ve ihtişamı Sultanahmet Camii ile taçlanırken, diğer yandan şehzadelerin büyümesi ile hanedan yeni iktidar savaşlarına gebedir. Safiye Sultan ise Kösem’in iktidarını bitirmek için çevresini dört bir yandan kuşatmaya çalışır.. Sultan Ahmed için hususi olarak yetiştirilmiş güzel ve alımlı bir cariye saraya girer. Ancak bu kız sıradan bir cariye değildir. Geçmişinde sarayla olan bağı haremde tüm dengeleri alt üst edecektir. Safiye Sultan, oğlu İskender’i tahta çıkarmak için tehlikeli bir hamle yaparken, İskender’in kayıp şehzade olduğunu öyle biri öğrenir ki sır tehlikeye girmek üzeredir. 

Haberin Devamı

Şehzade Mustafa ise yıllar sonra ilk kez kafesten çıkar. Hareme alışmakta güçlük çeken Mustafa, ilk gecesi felaketle sonuçlanır. Mustafa’nın akıl sağlığının yerinde olmadığını gören Halime ve Dilruba, Mustafa’yı korumak için büyük bir suç işlerler.. Sultan Ahmed, Kösem’le ve çocuklarıyla birlikte mutlu, huzurlu bir aile kurmuş, iktidarını sağlam temellere oturtmuştur. Ancak bu mutlu tablo bozulmak üzeredir..

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 23. BÖLÜM FRAGMANI

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Yasemin’in kızkardeşi olduğunu öğrenen Kösem, infazı durdurmak için var gücüyle yetişmeye çalışıyor! Safiye Sultan’ın İskender’i tahta çıkarmasından korkan Zülfikar ise İskender’i payitahttan göndermek istiyor. Ancak bu planlarından Safiye’nin haberi olunca ölümle burun buruna geliyor. Safiye’den intikam almak isteyen Kösem, İskender’den Safiye’yi öldürmesini istiyor. Gerçekleri bilmeyen İskender annesini öldürmeye gidiyor. O gece yaşananlar herkesin kaderini değiştiriyor! Sultan Ahmed’in vaziyeti gittikçe kötüleşiyor. İskender’in Kösem’e olan aşkı her geçen gün büyürken, bu aşka öyle biri şahit oluyor ki savaş kızışıyor. İskender’in sırrı açığa çıkıyor! Halime’nin korkuları gerçek oluyor. Mustafa’nın deliliğini sürpriz biri öğreniyor. Kösem, Ahmed’e mühim bir sırrı açıklamak için has odaya giderken aldığı haberle dünyası başına yıkılıyor! Kösem için her şey anlamını yitiriyor!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM KARAKTERLERİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu

Kösem Sultan (Anastasia Tsilimpiou/Beren Saat) - Kefalonya Adası'nda yaşayan soylu bir ailenin kızı olan Anastasia, Safiye Sultan'ın emriyle yeni tahta çıkan I.Ahmed'e hediye edilir. Safiye Sultan tarafından kendisine Mahpeyker adı verilmiştir. Daha sonra Kösem adını almıştır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu

I. Ahmed (Ekin Koç) - Babası III. Mehmed'in ardından tahta geçen 14. Osmanlı padişahıdır. Abisi Şehzade Mahmud'un ani bir şekilde öldürülmesinin ardından tahtın en güçlü adayı olmuş. Babası III.Mehmed'in ölümünün ardından hiç beklemediği bir anda tahta çıkmıştır. İlk emri de kardeşi Şehzade Mustafa'nın canını bağışlamasıdır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu

Safiye Sultan (Hülya Avşar) - Sultan Ahmed'in büyük validesi. Venedik asıllı, zengin bir aileden gelmiştir. Oğlu III. Mehmed'in ölümünün ardından torunu Ahmed'in tahta çıkmasında büyük katkısı olmuştur. Haremdeki ve devlet içindeki entrikalara hakimdir. Bu entrikaların en tehlikelilerini bizzat tasarlayan ve uygulayan kendisidir.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölüm fragmanında Sultan Ahmed ölüyor mu

Hümaşah Sultan (Vildan Atasever) - Sultan Murat ve Safiye Sultanın kızı. Gerçekten Sultan Murat ve Safiye Sultanın bu isimde bir kızı yoktur. Dizi için yaratılmış hayali karakterdir..

 

 

BAKMADAN GEÇME!