Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı Kösem kaçırılıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı Kösem kaçırılıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 10:41

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam 19. bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Sevilen dizide bu hafta Kösem kaçırılıyor. Handan Sultan intihar ediyor. Sultan Ahmed, önemli bir kararın eşiğindedir. Yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı ekranların reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölümü ile bu akşam sizlerle! Dizinin yeni bölüm için nefesler tutuldu.

Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili meraklı bekleyiş sürerken 19. bölümde tanıtım filmi geldi. Heyecan dolu yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak olan dizide bakalım neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm gelişmeleri

Kösem’e saldıran Handan köşeye sıkışıyor. Kösem, Handan’ı gerçekleri Ahmed’e söylemekle tehdit ediyor. Kösem’in tehdidine boyun eğmeyen Handan ve Derviş sırlarını bilen herkesi ortadan kaldırmaya karar veriyor.

Haremde yer yerinden oynuyor. Handan ve Derviş, tüm kanıtları yok ettiklerini düşünürken hiç ummadıkları birinin müdahalesi her şeyi alt üst ediyor!

Haberin Devamı

Sultan Ahmed, Derviş Paşa hakkındaki gerçeği öğreniyor! Bülbül, izini sürdükleri kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğreniyor.

İskender ailesine kavuşma hayali ile gittiği yerde şok eden bir sürprizle karşılaşıyor. Derviş’in ihanetiyle büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Ahmed’i zor bir karar bekliyor!

Bir hükümdar gibi davranıp ölüm fermanını mı verecek yoksa babası gibi gördüğü Derviş’e duyduğu sevgi bu ihanete üstün mü gelecek?

Kösem’i kanlar içinde yerde bulan Hümaşah, soluğu Ahmed’in yanında alır. Duydukları karşısında şaşkına dönen Ahmed, endişeyle Kösem’in gözlerini açmasını beklemektedir. Kösem kendine geldiğinde anlattıkları Ahmed’i derin bir şüpheye sürükler.

Kösem, Handan’a Derviş Paşa hakkındaki gerçekleri Ahmed’e söylemesi için son bir şans tanır. Handan ve Derviş’in ise Kösem’in tehdidine boyun eğmeye niyeti yoktur. Bu sırrı bilen herkesi ortadan kaldıracaklardır.

Aradıkları kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğrenen Bülbül, Safiye Sultan’a gerçekleri anlatan bir mektup yazar. Ancak bu mektup hiç ummadığı birinin eline geçer. Ailesiyle buluşacağı için heyecanla Selahaddin Dede’nin yanına giden İskender, büyük bir şok yaşar.

Haberin Devamı

Handan ve Derviş tüm kanıtları yok ettiklerini sanırken, ortaya çıkan sürpriz biri herkesin kaderini değiştirir. Derviş’in ihanetiyle sarsılan Ahmed’in önünde zor bir karar vardır. Babası gibi gördüğü Derviş’in ölümüne mi hükmedecek yoksa onu af mı edecek?

BAKMADAN GEÇME!