Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 21:33

Ekranların heyecanla izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Seyirciler şimdi de dizinin 14. bölümünde neler olacak merak etmeye başladı. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem Yüzyıl Kösem’in son bölüm detayı ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Heyecanlı dakikaların yaşandığı son bölümün ardından 14. bölüm fragmanı ile ilgili sorular gelmeye başladı. Bakalım Muhteşem Yüzyıl yeni fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yayına girmesinden kısa süre sonra geniş izleyici kitlesine ulaşarak büyük başarılara elde eden Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 13. bölümü geçtiğimiz saatlerde ekranlara geldi. Heyecanın bir an olsun dinmediği dizinin yayınlanan son bölümü izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı’nın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin bu haftaki bölümünde heyecan doruktaydı. Gerek oyuncu kadrosu gerek etkileyici senaryosu ile izleyicileri kendine hayran bırakan dizinin izleyici ile buluşan 13. bölümünün ardından bir sonraki bölümü merak konusu oldu. Acaba Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Seyircilerin büyük merakla beklediği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümde neler yaşandı?

Kösem'in bebeğinin olması haremde büyük karışıklığa neden oldu. Çocuğunun olması ile sarayda gittikçe daha güçlü hale gelen Kösem’in varlığı Safiye Sultan’ı tedirgin etmeye başladı.

Bebeğine zarar gelmesinden endişelenen Kösem, sarayda güvenliği arttırmıştır. Bundan sonra artık sarayda Kösem tufanı başlamıştır. Bundan Safiye Sultan da nasibini almıştır.

İki sultan oğulları için birbiri ile mücadele ediyor. Bakalım bu savaştan kim galip çıkacak? Giderek büyüyen bu savaş Kösem’in nefretini daha da alevlendiriyor.

Diğer taraftan Safiye Sultan’ın da Kösem üzerinde yeni planlar var. Kösem’i oğluyla tehdit ediyor. Ancak, Kösem bu Safiye’den intikamını Fahriye üzerinde almak istiyor. Böylece Safiye’nin daha fazla canını yakmak istiyor.

Safiye ile mücadelesinde bu kez daha da büyük kayıp ile sarsılıyor. Sırdaşını, sağ kolunu bu mücadelede kurban veriyor.

Handan, Derviş üzerinde yapılan suçlamayı öğreniyor ve onu bu surumdan kurtarmak için mücadele veriyor.

Haberin Devamı

Yolculuktan dönen Ahmed yokluğunda olan bitenin hesabını soruyor. Derviş ile ilgili alınan karar herkesi şok ediyor.

Kösem, Fahriye’yi saklandığı tekkeden çıkarmak için ilginç bir plan yapıyor. Kösem’in Fahriye’nin peşine düştüğünü öğrenen Safiye, kızını kurtarmak için elinden geleni yapıyor.

Bu defa Kösem’e akıl almaz bir plan yapan Safiye, Kösem’i oğluyla tehdit ediyor. İkisi arasındaki savaş gittikçe daha da kötü bir hal alıyor.

BAKMADAN GEÇME!