Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 23:00

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde Sultan Murad, Silahdar Mustafa’nın hükmünü verdi. Sultan Murad’ın hükmünü öğrenen Gevherhan ve Âtike ateşe düştü. Son bölümün bitmesinin ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından beğenisini kazanan Osmanlı tarihini dolu dolu anlatan dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. İzleyiciler tarafından büyük bir keyifle takip edilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümleriyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı. Son bölümde Payitahtta artan baskı Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa’nın işine yaradı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yeni kararlar alan Sultan Murad payitahtta yeni bir devir başlatıyor! Payitahtta artan baskı Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa’nın işine yarıyor! Vicdan azabından kurtulmayan Ayşe, Farya’ya mektup yazarak, her şeyi itiraf etmeye karar veriyor! Sultan Murad, Silahdar Mustafa’nın hükmünü veriyor! Sultan Murad’ın hükmünü öğrenen Gevherhan ve Âtike ateşe düşüyor! Kösem Sultan, Şehzade Bayezid’e büyük bir ders veriyor! Şehzadelerle İznik’e giden Sultan Murad ölümle burun burun geliyor!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sultan Murad ve Kösem yangının yaralarını sarmak için tüm imkânları seferber eder. Zor durumda kalan ahaliyi himaye altına alırlar. Fakat ahali olan bitenden dolayı Sultan Murad’ı suçlamaktadır. Kösem Sultan mührünün çalınmasından Gülbahar’ı sorumlu tutar. Ayşe Sultan vicdan azabıyla her şeyi itiraf etmeye karar vermişken, Gülbahar Sultan şüpheleri dağıtmak için zekice bir plan kurar…Gevherhan’ın ihanetiyle sarsılan Âtike, ablasıyla yüzleşir. Silahdar Mustafa ise Sultan Murad’a Gevherhan’a olan aşkını anlatır. Sultan Murad bu konuda ne karar verecektir? Bu aşkı öğrenen Kösem Sultan ise kızlarından hesap sorar. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Kösem, kızları hakkında bir karar verir. Gülbahar ve Sinan Paşa ise ahaliyi kışkırtmak için haince bir tuzak kurarlar. Sultan Murad ise korkuları ve geçmişiyle yüzleşmeye karar verir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!