Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 17:21

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen yeni Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölümde sarayda gergin dakikalar yaşanacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Fahriye’nin yaptıklarını öğrenen Sultan Ahmed, Safiye Sultan’a bunun hesabını sormaya gider. Safiye Sultan, torunundan Fahriye’nin canını bağışlamasını ister, ancak Sultan Ahmed, Fahriye’nin bunun hesabını ödeyeceğini söyler.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle

Bir tarafta ise Kösem Sultan Sultan Ahmed’in bebeğini doğurmanın sevincini yaşıyor. Ancak Kösem’in doğum yapması haremi karıştırıyor. Artık gerçekten Sultan olan Kösem liderliğini ilan ederken, bir tarafta ise yeni şehzade Mehmet için hain bir plan yapılıyor. Şehzade Mehmet’in kaçırıldığını anlayan Kösem Sultan sarayın içinde oğlunu arıyor. Kösem Sultan şehzade Mehmet’i bulabilecek mi?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölümüyle 4 Şubat Perşembe akşamı Star TV ekranlarında!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 12. BÖLÜM FRAGMANI



MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM’DE 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Safiye Sultan büyük bir telaşa kapılır. Herkesten saklamaya çalıştığı sırrı Kösem’in öğrenmesiyle Safiye Sultan’ın planları iyice allak bullak olur. Sultan Ahmed çok geçmeden Fahriye’nin kaçtığını öğrenir ve büyük bir öfkeyle bunun hesabını sormaya gider.

Diğer tarafta ise Mehmed Giray Şahin’i hapisten kaçırır. Özgürlüğüne kavuşan Şahin ise herkesin hayatını değiştirecek bir karar alır ve harekete geçer. Katerina’yı saraydan gönderen Kösem Sultan Ahmed’in beklenmedik hamlesi karşısında şaşırır ve hüsrana uğrar. Kösem’in gebe olduğu haberi tüm saraya yayılırken, Fahriye’yi teselli etmek ise Derviş’e kalır.

Fahriye’nin yeniden saraya dönmesi herkesi şaşkına çevirirken, Kösem de Safiye Sultan’a son darbeyi vurmak için büyük planını uygulamaya başlar.

Yıllar sonra aldığı bir haberle tekrar umudun pençesine düşen Safiye Sultan, Kösem’in elindeki kozdan habersiz bir şekilde yaşananları izler. Kösem ise Safiye Sultan’a teklifini sunar. Kösem artık sultanlığını ilan ederken Safiye Sultan nasıl bir yol izleyecektir?

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 11. BÖLÜM İZLE

BAKMADAN GEÇME!