Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 16:00

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünün yayınlanmaması dizinin takipçilerini meraklandırdı. Tarihi dizinin ekrana gelen son bölümünde Şehzade Kâsım, kendini ihbar eden kişinin Bayezid olduğunu öğrenmiş, iki kardeş arasında kavga çıkmıştı. Taht kavgasına tutuşan kardeşlerin akıbetini merak eden izleyiciler, Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölümünü sorguluyor. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayın akışından çıkartılması izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Herkes tarafından ilgiyle takip edilen Osmanlı tarihini dolu dolu anlatan dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta neden yayınlanmadığı izleyicileri meraklandırdı. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak eden izleyiciler araştırma yapmaya başladılar. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman yayınlanacak? 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin yayın akışından çıkartılması hakkında bir açıklama yapılmadı fakat yeni bölüm 14 Şubat Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Sultan Murad, Farya’ya yapılan saldırıya karışan yüzlerce insanı toplatır. Onlara verdiği ceza ahaliyi korkutur. Farya, gece vakti, Gevherhan Sultan’ın, Silahdar’ın dairesine girdiğini görür ve onu izler. Silahdar’ın kalbindeki kişinin Gevherhan olduğunu anlar… Sultan Murad, Farya’ya nikah kıyar. Nikahın haremde ilan edilmesinden sonra, Kösem Sultan ve Ayşe Sultan şoke olur. Ayşe sinir krizi geçirirken, Farya ise Kösem’in karşısındadır. Şehzade Kâsım, kendini ihbar eden kişinin Bayezid olduğunu öğrenir. İki kardeş arasında kavga çıkar. Bu kavgayı, Sultan Murad ayırır. Sultan Murad’la karşı karşıya gelen Bayezid, gerçekleri anlatabilecek midir?

Haberin Devamı

KONUSU

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. 

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır. Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!