Muhteşem ikililer kamptan döndü

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem ikililer kamptan döndü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 12:46

Muhteşem ikililer kamptan döndü

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, belediyenin çocuk kulübü üyeleri için düzenlediği  'Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz'  etkinliğine katılan ailelerle piknikte buluştu. 
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan ve dört yılda yaklaşık 8 bin üyeye ulaşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, geçtiğimiz günlerde “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” etkinliği kapsamında çocukları babaları ile birlikte Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulu’na götürmüş, iki gün boyunca çocuklar doğada hayatta kalma, liderlik gibi konularda eğitim alarak eğlenceli bir kamp faaliyeti  gerçekleşti. 
Kamp dönüşü, eğitime katılan çocuklar, aileleri ile birlikte kendilerine bu imkânı sunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür etmek için, çocuk kulübü bahçesinde piknik düzenledi. 
Pikniğe katılan Başkan Eşkinat, eğitime katılan çocuklar ve babaları ile bir süre sohbet etti. Başkan Eşkinat, yaklaşık bir saat süren piknikte ailelere Süleymanpaşa Belediyesinin yeni projeler hakkında bilgilendirmede bulundu ve Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulu’nda çocukların aldığı eğitimlerle ilgili bilgi aldı. Piknikte Başkan Eşkinat’a Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler için teşekkür eden aileler, çay takımı hediye etti. 
 “YAŞANABİLİR BİR SÜLEYMANPAŞA MİRAS BIRAKMAK”
Çocuklara yaşanabilir bir Süleymanpaşa bırakmak istediklerini belirten Ekrem Eşkinat,   “Çocuklarımızın babalarıyla ilişkileri, birlikte yaptıkları faaliyetlerle, birlikte oynadıkları oyunlarla güçlenir ve gelişir. Biz düzenlediğimiz “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” etkinliği ile baba-çocuk ilişkisine bir katkıda bulunmak istedik. Güzel bir çalışma oldu. Ailelerimiz de teşekkür etmek istemişler. Kendilerine incelikleri için teşekkür ediyorum. Bizim anlayışımız, çocuklarımıza yaşanabilir bir Süleymanpaşa miras bırakmak. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!