Muhteşem gösteri

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem gösteri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2006 00:00

Smaç ve 3 sayı yarışmalarının nefes kestiği organizasyonun ilk gününde ünlü isimler gösteri maçı yaptı. Bayanlar All-Star karşılaşmasında Yabancılar Karması, Türk Karması’nı 96-79 yendi.

BASKETBOL Federasyonu tarafından organize edilen All-Star 2006 şöleni dün muhteşem şovlarla başladı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ünlüler arasında yapılan karma maçıyla start alan şölende, günün en dikkat çekici ismi Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı oyuncusu Şaziye Karslı oldu. Bayanlar 3 sayı atışlarında mükemmel bir performans çizen Şaziye, 1 dakika içinde topladığı 13 puanla birinciliği elde etti.

Fenerbahçeli oyuncu bu başarısının karşılığını da, Japonya’da düzenlenecek 2006 Dünya Erkekler Şampiyonası
/images/100/0x0/55ea280df018fbb8f86eb012
maçlarını izlemek için gidiş-geliş uçak bileti kazanarak aldı. 3 sayı final yarışında ikinciliği Erdemir’den Ines Krasovic (12 puan), üçüncülüğü ise 10 puanla TED Koleji’nden Ülkü Tuncel aldı.

Çeşitli grupların mini konserler verdiği basketbol şöleninde seyirciler de All-Star heyecanına ortak oldu. Seyircilerin katıldığı yarışmalarda, bir kişiye scooter model bir motosiklet, diğer yarışmacılara da cep telefonu ve televizyon verildi. Büyük ilginin olduğu erkekler smaç yarışmalarında ise zevkli ve nefes kesen görüntüler yaşandı. Marcus Hailslip (Ülker), Jeff Trapagnier (Ülker), Ersan Özseven (P.Karşıyaka), Hasan Özkan (Beykoz), Mutlu Akpınar (T.Telekom) ve Cevher Özer’in (Darüşşafaka) yer aldığı yarışmada Haislip ile Trapagnier’in smaçları büyük beğeni topladı. Haislip’in 145 puanla birinci olduğu elemelerde Trapagnier (141 puan) ve Ersan (137 puan) ilk 3’e girerek bugünkü finale kaldı.

Erkekler 3 sayı atışları elemelerinde de Mersin BŞB’den Harun Erdenay ilk sırayı alırken, B.Kolej’den Murat Kaya 2., Erdemir’den de Dwayne Jefferson 3. olarak finale yükseldi. Çeşitli dans ve şovların renk kattığı All-Star organizasyonun ilk günü, Türk Karması-Yabancılar Karması karşılaşmasıyla sona erdi. Yabancılar’ın 96-79 üstünlüğüyle sonuçlanan mücadelede 11 sayı ve 8 ribauntla oynayan Beşiktaşlı Nyree Roberts, en değerli oyuncu seçildi. Ses sanatçısı Pınar Aylin’in mini bir konser verdiği organizasyonda, A milli formayı 100’ün üzerinde giyen Beşiktaşlı Yasemin Horasan, Mersin BŞB’den Sariye Gökçe ve Esmeral Tunçluer ile Fenerbahçe’den Serap Yücesir’e plaket verildi.

MARCUS HAISLIP POTAYI DELDİ

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda dün başlayan All-Star heyecanında erkekler smaç elemeleri büyük ilgi çekti. Ülkersporlu Marcus Haislip, yaptığı müthiş smaçlarla izleyenlerin alkışını aldı. ABD’li yıldız üstteki smacıyla toplamda 145 puan aldı ve finale birinci olarak yükseldi.

Haydi Abdi İpekçi’ye

ALL Star 2006 heyecanı dün start aldı. Gösteriler nefes kesti. Özellikle bir seyircinin orta sahadan attığı basketle aldığı motosiklet günün en güzel olaydı. Bugün saat 13.30’da dans gösterileriyle başlayacak olan organizasyonda, erkekler 3 sayı ve smaç yarışması finalleri ile ödül törenlerinin yanı sıra herkesin merakla beklediği ve büyük bir heyecana sahne olacak olan All Star 2006 Erkekler müsabakası yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!