Muhteşem frikik

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem frikik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçeli Rapajiç’in golü olağanüstü güzellikteydi

SARI lacivertli formayı ilk kez giyen Hırvat futbolcu, 59. dakikada kullandığı serbest atışta topu sağ üst köşeye astı.

Fenerbahçe'nin en çok tartışılan isimlerinden biri olan Milan Rapajiç, muhteşem futbolu ve golüyle Siirt Jet-Pa maçına damgasını vurdu. Sakatlığı nedeniyle hazırlık maçlarında dahi oynayamayan Hırvat futbolcu, forma giydiği ilk karşılaşmada klasını konuşturdu ve üzerindeki tartışmalara son verdi.

56. dakikada Serhat'ın yerine oyuna giren Rapajiç, 59. dakikada muhteşem bir gole imza attı. Revivo'nun ceza sahasının sol çaprazında düşürülmesiyle kazanılan frikik atışında topun başına geçen Hırvat futbolcu, kalecinin boşalttığı sol köşeye olağanüstü bir füze savurdu.

Müthiş bir hızla kaleye yönelen meşin yuvarlak, kaleci Metin'in bakışları arasında filelerle buluştu. Bu muhteşem gol, Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirirken, taraftarları da adeta coşturdu. Hırvat futbolcunun bu golü gerçekten uzun yıllar unutulmayacak güzellikteydi.

Rapajiç bununla da yetinmedi. 61. dakikada Revivo'nun attığı golün de hazırlayıcısı oldu. Bu dakikada Lazetiç'in akıl dolu pasıyla ceza sahasına giren Hırvat futbolcunun vuruşunda top kaleci Metin'den döndü. Boşta kalan topla buluşan Revivo, dönerek sert vurdu ve takımının 4. golünü attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!