Muhteşem dörtlü

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem dörtlü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kanal D ve atv'nin reklam pazarlama kuruluşu olan BİMAŞ (Birleşik Medya Anonim Şirketi) yeni yayın dönemini önceki gece Çırağan Sarayı'nda düzenlediği bir kokteylle kutladı. Kanal D ve atv'de yayınlanacak yeni dönem programların tanıtıldığı geceye katılanlar arasında, Türkiye'nin en gözde sanatçıları hazır bulundu. Türk Sineması'nın dev isimleri Türkan Şoray, Şener Şen ve Hande Ataizi'yle ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses gecenin en gözde isimleriydi. muhteşem Dörtlü, gece boyunca yeni projelerini konuşma imkanı buldular.

Gecenin ev sahipliğini BİMAŞ Genel Müdürü Zühtü Sezer, BİMAŞ Genel Müdür Yardımcısı Pervin Sümer, Ayça Sarıoğlu Erman ve BİMAŞ Pazarlama Müdürü İdil Zaimoğlu yaptı. Zühtü Sezer yaptığı konuşmada, BİMAŞ'ın üç yaşını doldurmaya hazırlandığını ve Türkiye'nin en çok izlenen iki televizyon kanalının yeni yayın dönemini tanıtmanın gururunu yaşadığını belirtti.

Kanal D, yeni yayın döneminde, ‘‘Okan Bayülgen Show’’, ‘‘Kulaktan Kulağa’’, ‘‘El Ele’’ ve ‘‘Sabah Şekerleri’’ adlı yeni programlar, ‘‘Yüzleşme’’, ‘‘Eyvah Babam’’ ve ‘‘Salacak Öyküleri’’ adlı yeni dizileri ekrana getirecek. Kanal D yeni yayın döneminde ‘‘Mektup’’, ‘‘Hamam’’, ‘‘Ağır Roman’’, ‘‘Usta Beni Öldürsene’’, ‘‘Bir Kadının Anatomisi’’, ‘‘İstanbul Kanatlarımın Altında’’ gibi yerli filmlerle, ‘‘Marvin'in Odası’’ , ‘‘İngiliz Hasta’’, ‘‘Taciz’’, ‘‘Good Will Hunting’’, ‘‘Copland’’, ‘‘Jackie Brown’’, ‘‘Richie Rich’’, ‘‘Mimic’’, ‘‘Specialist’’, ‘‘Grumpy Old Man’’, ‘‘Wyatt Earp’’, ‘‘Love Affair’’ ve ‘‘Scream’’ gibi yabancı filmleri ekrana getirecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!