Arena'daki mucize!

Güncelleme Tarihi:

Arenadaki mucize
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 08:07

Beşiktaş, bu sezon hazırlık maçları dahil, oynadığı 12 maçın hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi.

7 galibiyet ve 5 beraberlik alan siyah beyazlılar Galatasaray’a da Süper Kupayı’ 120 dakikada değil, penaltılarda kaybetti.

YENİLMEZLER
Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş’ın bu sezon bileği bükülmüyor. Şampiyonluğunu ilan ettikten sonra 2015-16 sezonunu Konyaspor’a 2-1 yenilerek kapatan Beşiktaş, bu sezon oynadığı hiçbir maçta yenilgi yüzü görmedi.

Arenadaki mucize


Ligin ilk 6 haftasında topladığı 14 puan ile 2. sırada bulunan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde iki maçta da berabere kaldı. Siyah beyazlı ekip, hazırlık maçlarında da dakiplerine boyun eğmedi. Beşiktaş, toplam 12 maçta sahadan ya galibiyetle veya beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, G.Saray’a Süper Kupa’yı da penaltı atışlarıyla kaybetmişti.

Arenadaki mucize

GÜNEŞ VE STAT ETKİSİ

3’ü hazırlık, 9’u da resmi olmak üzere bu 12 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik alan Beşiktaş, rakip filelere 23 gol bırakırken kendi kalesinde de 10 gol gördü. Bu başarıda en büyük etken, bu sezon geniş bir kadro kuran ve iyi bir takım içi rekabet ortamı yaratan teknik direktör Şenol Güneş’in.

Bunun yanı sıra yeni stadı Vodefone Arena’nın da yenilmezlik serisinde önemli bir kakısı var. Zira iki sezonu evinden uzakta geçiren Beşiktaş, geçen sezonun sonlarında taşındığı yeni statta bu sezon oynadığı 7 maçın 5’inde galip gelirken, 2 maçta da berabe kaldı.

Beşiktaş-Olympiakos: 1-0 (Hazırlık maçı)
Beşiktaş-Galatasaray: 1-1 (Süper Kupa’yı penaltılarda kaybetti)
Beşiktaş-Alanyaspor 4-1
A.Konyaspor-Beşiktaş: 2-2
Beşiktaş-Gaziantepspor: 3-0 (Hazırlık maçı)
Beşiktaş-K.Karabükspor: 3-1
Benfica-Beşiktaş: 1-1
Akhisar-Beşiktaş: 0-2
Beşiktaş- Galatasaray: 2-2
Beşiktaş-Dinamo Kiev: 1-1
Ç.Rizespor-Beşiktaş: 0-1
Beşiktaş-M.Başakşehirspor: 2-1 (Hazırlık)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!