Muhtarlardan Vali Işın’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Vali Işın’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 11:53

Muhtarlardan Vali Işın’a ziyaret

Haberin Devamı

Servet ARSLAN / AĞRI, (DHA)-Ağrı merkez ve merkeze bağlı köy muhtarları bir süre önce Ağrı Belediye Başkanlığana kayyum olarak atanan Vali Musa Işın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Köy Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Demir ve beraberindekilerinin tebriklerini kabul eden Vali Işın, “Mahalle muhtarlarımızın talepleri olduğunda belediyenin alanına giren işlerde, belediyeyi işaret ediyordum. Ancak şimdi köylerimizden olduğu gibi mahallelerimizden de sorumluyuz. Allah’ın izni ile köylerimizde yürüttüğümüz çalışmalar gibi, mahallelerimizde de güzel çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz" diye konuştu.



Köylerde devam eden çalışmalara değinen Işın, “Hepinizin bilgisi dahilinde sıraya koymak suretiyle köylerimize asfalt, kültür evleri, aile destek merkezleri, çocuk oyun alanları ve parke taş döşemesi yapacağız. Köylerimizi yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.



Köy yollarının büyük bölümünün asfaltlandığını kaydeden Başkan Işın, kent merkezinde de yine vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üreteceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!