Muhtarlardan Tahmazoğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Tahmazoğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 15:47

Muhtarlardan Tahmazoğlu'na ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- TÜRKİYE Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz ve üyeleri Muhtarlar Günü nedeniyle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve üyelerini meclis salonunda ağırladı. Muhtarlar, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na vermiş olduğu destekten dolayı çiçek takdim etti. Ziyaretten dolayı memnun olduğu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Allah, vatandaşımıza ve milletimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Muhtarlık veya belediye başkanlığı millete hizmet etmek için bize verilmiş büyük bir şeref. Rabbim bizim kendi gücümüzle yapamayacağımız birçok hizmeti, verdiği bu imkanlarla daha geniş kitlelere ulaşarak hizmet edebilmemizi sağlıyor. Bu makamlarda hizmet ederken, adalet ve dürüstlük çok önemli. Adaletli bir yöneticiysen cennete öyle gidiyorsun, şayet bunun tersi varsa öbür dünyaya bu yükle gidiyorsun. Bir birimizi denetleyerek güzel işler yapalım. Hatalarımızda birbirimizi ikaz edelim ve daha güzel hizmetler ortaya çıkaralım" dedi.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz ise, Gaziantep ve Şahinbey için Başkan Tahmazoğlu ile birlikte omuz omuza çalıştıklarını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanımız bizim sadece Muhtarlar Günü’nde değil her zaman yanımızda. Kapısı bizlere her zaman açık. Allah kendisinden razı olsun. Türkiye’nin bir çok ilinden daha büyük bir nüfusa sahip bir ilçenin belediye başkanlığını yapmak kolay değil. Şahinbey Belediye Başkanımız,  Muhtarlarımızın ofislerin yapıp, bilgisayarlarını aldı. sadece bunlar değil daha bir çok destekte bulundu. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!