Muhtarlardan birlik vurgusu

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan birlik vurgusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 10:57

Muhtarlardan birlik vurgusu

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi, ilçede görev yapan muhtarları biraraya getirdi. Başkan Olgun Atila ile birlikte 45 mahalle muhtarı birlik ve beraberlik mesajları verdi. Muhtarlar adına konuşan Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı, “Bornova Belediyemiz her mahallemize eşit ve adaletli hizmet veriyor. İlçemizde birlikte, beraberlik ve huzur var. Birliğimizin ve huzurumuzun bozulmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Bornova Belediyesi’nin 2017 yılının ilk 9 ayına ait faaliyetlerine ilişkin detaylı sunumların yapıldığı toplantıda muhtarlar da talep ve öneri önerilerini anlattı. Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakcı, Başkan Olgun Atila’nın her zaman yanlarında olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Muhtarlık ofislerimizin elektrik, su ödemeleri, bilgisayarlarımızın tonerlerine, kağıtlarına kadar her konuda belediyemizin desteği var. Bornova Belediyemiz her mahallemize eşit ve adaletli hizmet veriyor. İlçemizde birlik, beraberlik ve huzur var. Birliğimizin ve huzurumuzun bozulmasına izin vermeyeceğiz."

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu kentte birlikte yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın, meclis üyelerimizin, muhtarlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Herhangi bir projeyi hayata geçirirken ‘biz böyle istedik yaptık’ anlayışıyla hareket etmiyoruz. Kurumsal işbirliğine çok önem veriyoruz. Bir kişinin bile görüşünü önemsiyoruz. Muhtarlarımızla uyumumuz bizim için çok önemli. Bu toplantıları da bu anlayış doğrultusunda düzenliyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!