Muhtarlardan Başkan Kul’a teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Başkan Kul’a teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 12:17

Muhtarlardan Başkan Kul’a teşekkür

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'un Terme Belediyesi’nin mahallelerdeki yollarda başlattığı beton yol ve kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



Terme Belediyesi’nin mahallelerde başlattığı ve çalışmaların devam ettiği beton yol ve kilit taşı yol çalışmaları için mahalle sakinleri ve muhtarlar, Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret ederek, telefonla arayarak veya sosyal medya hesaplarından teşekkür ediyor.

Şimdiye kadar yollarının çamurdan geçilmediğini belirten Tutluk Mahallesi Muhtarı Cemil Dürümlü, artık sokaklarda çok rahat yürüyebildiklerini belirtti. Terme Belediyesi’nin şehir merkezinde uzak mahallelerde yapacağı en iyi hizmetin yolları yapmak olduğunu ve bunu da en güzel şekilde yaptığını dile getiren Muhtar Dürümlü, “Tutluk mahallemizdeki beton yol çalışmalarımız Terme belediyesi tarafından yapılmaktadır. Belediye başkanımız Şenol Kul’a mahallemiz adına teşekkür ederim” diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Yalı mahallesinde yapılan parke taş düzenleme çalışmalarını Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve bugüne kadar Terme Belediyesi’ne yaptıkları hiçbir talebin geri çevrilmediğini dile getiren Yalı Mahallesi Muhtarı Murat Dinç ise “Terme belediye başkanımız Şenol Kul Yalı mahallesi okul yolumuzu parke taşı yaptığından dolayı kendilerine mahallem ve şahsım adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

‘YÜREĞİMİZİ, SEVGİMİZİ ORTAYA KOYUYORUZ’

’Yol medeniyettir’ sloganıyla hareket ederek ilçe genelinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kol kola önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Şenol Kul “Vatandaşlarımıza en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu memnuniyetler bizim çalışma azmimizi, şevkimizi bir kat daha arttırıyor. Her gittiğimiz yerde hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Bizlerde işimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilçe sakinlerimizin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacağız” diye açıklamada bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!