Muhtarlardan Başkan Bekler'e plaket

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Başkan Beklere plaket
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2018 16:17

Muhtarlardan Başkan Bekler'e plaket

Haberin Devamı

TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi  mahalle muhtarları Belediye Başkanı  Yılmaz Bekler'i ziyaret ederek, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. 
Turhal'ın AK Partili Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'e  göreve geldiğinden bu yana yaptığı başarılı hizmetler nedeniyle muhtarlar tarafından teşekkür plaketi verdi. Muhtarlar adına Gündoğdu Mahalle Muhtarı Murat Ateş’in plaket verdiği Başkan Yılmaz, sürprizlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek belediyenin hizmet kalitesini daha da yükselterek çalışacaklarını söyledi.
Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, programlanan hizmet çizelgesi dahilince bütün bölgelere hizmet verildiğini vurgulayarak şunları söyledi: 
''Turhal Belediyesi sınırları içerisinde kalan her bölgemize hizmet götürüyoruz. Yıllık çizelgemizde planladığımız akışa göre bütün mahallelere gerekli yatırımları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sizlerle görüş alışverişi yapmak Belediyemiz için çok önemli. Sizlerin görüşleriyle vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet götürebiliyoruz."
Muhtarlar ise yapılan hizmetler için teşekkür ederken talep ve önerilerini Başkan Bekler'e tek tek iletti.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!