Muhtarlardan Andıl Caddesi’ndeki çalışmalara destek

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Andıl Caddesi’ndeki çalışmalara destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 10:15

Muhtarlardan Andıl Caddesi’ndeki çalışmalara destek

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/ KOZAN(Adana),(DHA)- ADANA'da Kozan Belediyesi'nin Andıl Caddesi'ndeki çalışmalarına, merkez mahalle muhtarlarından destek geldi. Çanaklı Muhtarı Cengiz Ayhan, Bağlar Muhtarı Kadir Bursal ve Türkeli Muhtarı Hüseyin Bozkurt belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.
Kozan Belediyesi Şantiye Şefliği'nin Andıl Caddesindeki çalışmaları 15 Şubatta başlamıştı. Ekipler çalışmalar kapsamında cadde üzerinde yol genişletme, kavşak ve kaldırım yapımı, yağmur suyu drenaj hattı, parke ve bordür döşeme, asfaltlama ve ışıklandırma yapacak. Ekiplerin aralıksız devam eden çalışmalarını Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu yakından takip ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere dün de merkez mahalle muhtarları ekipleri ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Yeşiloğlu muhtarlara Andıl Caddesinde hayata geçirilecek projeler hakkında kapsamlı bilgi verdi. 

Merkez mahalle muhtarları, Andıl Caddesinde yoğun bir trafik akışı olduğuna dikkat çekti. Cadde üzerinde yapılacak hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar Cengiz Ayhan, Hüseyin Bozkurt ve Kadir Bursal, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e ve ekiplerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!