Muhtarlar yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 12:14

Muhtarlar yemekte buluştu

Haberin Devamı

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER'de mahalle muhtarı, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta'nın düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlar onuruna yemek verdi. Yemeğe, Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı yöneticileri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Hasan Kal, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK Kemer Koordinatörü Zafer Yaman, Kemer genelindeki muhtarlar ve eşleri katıldı.

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, muhtar çocuğu olduğunu belirterek, "Yönetimde ilk temel taşı muhtarlarımızdır. Ama tabi bu uzun yıllar 2 sene öncesine kadar ülkemizde hakkettiği değeri bulmadı. Belediye ve milletvekili seçimleri olur, tüm adaylar muhtarların yanına koşar. Ama seçimin ardından her şey biter. Kimse muhtarları arayıp sormaz, halkla beraber kendi kaderleriyle baş başa bırakılırlar. Bugün Muhtarlar Günü'nün ikincisi kutladık" dedi. Babasının da 20 yıl köy muhtarlığı yaptığını belirten Minta, Muhtarlar Günü'nü kutladı.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!