Muhtarlar Ve İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar Ve İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 10:00

PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞI TOPLANTI

Palandöken Kaymakamlığına bağlı mahallelerin muhtarları ve Palandöken Kaymakamlığına bağlı birimlerin müdürlerinin ve Palandöken Belediyesi’nden bir temsilcinin katıldığı Muhtarlar ve İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş’un başkanlığında yapıldı.
Palandöken ilçesi sınırlarında yer alan 26 mahallenin muhtarının katıldığı toplantının ana gündem maddesi 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi öncesi alınması gereken güvenlik tedbirleri oldu. Kaymakam Karakuş, bu toplantıların, ilçede mevcut olan sorunların boyutlarının tespiti, çözüm önerilerinin tartışılması ve moral motivasyonun yükseltilmesi açısından önemli olduğunu belirterek yapılan değerlendirmelerin, ilçede yürütülen hizmetin kalitesinin artırılmasına katkı sağladığını ifade etti.
“Yönetmek çözüm üretmektir. İçinde bulunduğumuz genel seçim sürecinde emniyet ve asayişin sağlanması, huzur ve güven içerisinde vatandaşların özgür iradelerini göstermek için oy kullanmalarının sağlanması amacı ile tüm kamu görevlilerinin, özellikle muhtarlarımızın üzerine düşüne sorumluluk ve görevler bulunmaktadır. Biz de bu kapsamda sürecin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi çabasındayız” şeklinde konuşan Kaymakam Karakuş, devletin bu konuda aldığı önlemlerin Palandöken İlçesinde de uygulamasının titizlikle yerine getirileceğini dile getirdi.
Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar göz önüne alınarak, birlik ve beraberliğimize yönelik terörist tehditlerin karşında inanç ve kararlılıkla durulduğunu “aynı kader ve aynı kederleri” paylaşan bir milletin bu tür tehditler karşında yılmayacağının altına çizerek, Palandöken İlçesinin de sağlam duruşunu sürdüreceğini ifade etti.
Palandöken ilçesinde toplam 315 sandıkta 109.882 seçmenin oy kullanacağı Milletvekili Genel Seçiminin görüşülmesinin ardından toplantıya, Palandöken Kaymakamlığına bağlı birimlerin iş ve işlemleri ile ilgili görüşmeye geçildi. Mahalle muhtarları tarım, eğitim, sosyal yardımlar, nüfus işlemleri, müftülük ve sağlık hizmetlerinin sunumu konusundaki istek ve önerilerini dile getirdiler.
Kaymakam Karakuş, tüm talep ve önerilerin dikkatle inceleneceğini ve tüm kamu hizmetlerinden vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, birlik ve dirliğimizin daim olması dileği ile katılan herkese teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!