Muhtarlar Develi'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar Develide buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2018 10:39

Muhtarlar Develi'de buluştu

Haberin Devamı

DEVELİ, (Kayseri), (DHA) - KAYSERİ, Eskişehir, Aksaray, Niğde ve Bor muhtarlarının katıldığı İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu üyeleri Develi’nin tarihi parkı Elbiz’de bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Duran Koç yaptığı konuşmada “Bizler devlet-millet arasında önemli bir görevi icra etmekteyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte muhtarlarımız bu bilinç ve şuurla mahallelerine daha önemli destekler sağlayacaktır.”  dedi. Develili muhtarların şahsi değil de her zaman mahalleleri için talepte bulunması için kapısını çaldığını vurgulayarak sözlerine başlayan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, “Böylesi anlayışlı ve mahalleleri tarafından sevilen muhtarlarla çalışmak benim için büyük bir şans. Muhtarlarımızdan gelen talepleri bizler Develi Belediyesi olarak her zaman emir telakki ettik. İnşallah bundan sonra da bu birlik ve dayanışma içerisinde gerek merkez mahallelere gerekse kırsal mahallelerimize hizmetlerimiz muhtarlarımızın da desteği ile devam edecektir” diye konuştu.

Programın son olarak konuşan Develi Kaymakamı Murat Duru da, “Ben kendimi baş muhtar olarak ilan ediyorum” diyerek başladı. Devletin ve hükümetin son düzenlemelerle muhtarlık kurumunu daha da önemsediğini belirten Kaymakam Duru “Develimiz devlet-millet kaynaşması hususunda örnek bir İlçedir. Bunun da en önemli sacayaklarından biri muhtarlarımızdır. İnşallah bu birlik ve kardeşlikle Develimiz çok daha müreffeh ve güzel olacaktır” şeklinde konuştu

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!