ANKARA HABERLERİ

Mühendislikten kebapçılığa

Mert Gökhan KOÇ
06.09.2013 - 01:37Son Güncelleme : 02.09.2013 - 10:19

Ankara’da 40 yıldır kebapçılık yapan Adanalı İsmail Usta, artık müşterilerine Atılım Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümü mezunu olan Esef Demir’le birlikte hizmet veriyor.

Mert Gökhan KOÇ

Kebap denince Ankaralıların vazgeçilmez adreslerinden biri olan Sıfır Bir Adanalı İsmail Usta, Tiflis Caddesi’ndeki mekanını yeniledi. Mekanda dekorasyon değişikliği yapan İsmail Demir, “Müşterilerimizin hem damak tadına hem de göz zevkine hitap ediyoruz” dedi. Bölgedeki ilk kebapçı olduğuna dikkat çeken İsmail Usta, “Yıldız’daki ilk kebapçı biziz. İlk açıldığımızda etrafta sadece gecekondular vardı” dedi. Hedeflerinin en iyi hizmeti en kaliteli bicimde misafirlerine sunmak olduğuna vurgu yapan Demir, “Restoranlarimizda etlerimiz süt kuzu olarak Diyarbakır’dan, pul biber, sumak ve toz biber ise Maraş’tan özel olarak getiriliyor. Sinirleri tek tek ayıklanan etler zırhlaranak kebap haline getiriliyor” diye konuştu. 40 yıldır kebapçılık yapan İsmail Usta’ya artık oğlu Esef Demir de yardım ediyor. Atılım Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü mezunu olan Esef Demir, “Babamın yıllardır devam ettirdiği ocakbaşı kültürüne artık bende destek vereceğim. Onun tecrübelerinden faydalanacak olmam benim için büyük bir şans” dedi.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Mühendislikten kebapçılığa haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.


    ANKARA YOL DURUMU
    Ankara1 DERECE
    Yol durumu »
    ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ
    23 Eylül 2017, Cumartesi
    • İmsak
      04:50
    • Guneş
      06:29
    • Öğle
      12:52
    • İkindi
      16:17
    • Akşam
      18:53
    • Yatsı
      20:20
    Diğer iller için Namaz Vakitleri »
    Sayfa Başı