Mühendis cinayetinde eski sevgili tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Mühendis cinayetinde eski sevgili tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 00:37

İstanbul'da geçen perşembe sabahı öldürülen, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiye mühendisi Murat Usluoğlu’nun 5 aylık eşi İlkay Usluoğlu gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Polis, İlkay Usluoğlu ile önceki gün gözaltına alınan eski sevgilisi İlhan Dündar arasında son 2 ayda 600 telefon görüşmesi ve mesajlaşma belirledi. Dündar, cinayetten 2 saat sonra İlkay Usluoğlu’na cep telefonundan mesaj attığı, ikilinin cinayetten bir gün önce de Murat Usluoğlu’nun evinde 2 saat kaldığı ortaya çıktı.

İlkay Usluoğlu, ifadesinde, “İlhan daha önce bana, ‘sen boşansanda boşanmasanda ben Murat’ı 2 adam tutup öldürteceğim’ dedi. Eşimi, İlhan öldürdü. Ben cinayet günü İlhan’a kapı açmadım. Anahtar vermedim, yardım etmedim” dedi.


TANIKLARI YALANLADI

Dündar ifadesinde, cinayet suçlamasını reddetti. Sabah 05.00’de binanın kazan dairesinden çıkışı ve bir saat sonra dönüşüyle ilgili, “2 arkadaşla namaz sonrası görüşecektik. Gürültü çıkmasın diye arka kapıdan çıktım” dedi. Buluşma yerine gittiğinde, telefonunun yanında olmadığını farkettiğini ve almak için eve döndüğünü iddia etti. Polisin ulaştığı Dündar’ın 2 arkadaşı randevulaşmadıklarını söyledi. Dün akşam adliyeye sevk edilen İlhan Dündar tutuklandı. Mühendisin eşi İlkay Usluoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!