Muharrem Usta'dan Burak Yılmaz'a çağrı

Güncelleme Tarihi:

Muharrem Ustadan Burak Yılmaza çağrı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 20:34

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Burak Yılmaz'ın Türkiye dönmesi durumunda kendisine Bordo Mavili kulübün kapılarının açık olduğunu söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Çin’in Pekin Guoan takımın satılan ve Trabzonspor’un transferinden yüzde 25 pay alacağı Burak’la bir telefon görüşmesi yapan Usta kendisine başarılar dilerken açık kapı da bıraktı.

Tecrübeli oyuncunun giderken düzenlemeyi planladığı basın toplantısını Galatasaraylı büyükleri tarafından gelen tekrar geri dönme ihtimaline yönelik uyarılar nedeniyle iptal etmesinin ardından devreye giren Usta sürpriz teklifini yaptı. Başkan Muharrem Usta’nın, Burak’ı arayarak “Trabzonspor'un kapısı sana her zaman açık" dediği bildirildi. Usta’nın bu yaklaşımına teşekkür eden Burak Yılmaz, Çin’in yolunu tuttu.

USTA'DAN BURAK YILMAZ TWEETİ
Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz için bir tweet attı. "Burak Yılmaz... Yolun açık olsun, dönmek istersen Trabzonspor'un kapısı sana her zaman açık olacak. Her şey için teşekkürler." şeklinde bir paylaşım yapan Usta, Burak'a yeni macerasında başarı diledi.

Haberin Devamı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!