Muğlaspor'da prim tartışması

Güncelleme Tarihi:

Muğlasporda prim tartışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 15:51

SPOR Toto 3'üncü Lig'e dönen Muğlaspor'da yönetimin futbolculara şampiyonluk primi ödemediği tartışmalarına Başkan Haluk Beyimoğlu dahil oldu.

Haberin Devamı

Beyimoğlu, "Kimseye kuruş borcumuz yok. Final maçından bir gün önce gece yarısı Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu ve Kaptan Ersen Savaş beni evden çağırıp, 'Şampiyonluk primi için 300 bin TL senet vermezseniz maça çıkmayız' diye tehdit etti. Bizim soyunma odasında 156 bin TL prim dağıtma teklifimizi reddettiler. Bu futbolcu ve teknik heyetle tekrar anlaşmamız düşünülemezdi. Kendileriyle anlaşmadığımız için bu iddiayı ortaya attılar" dedi.

Bazı futbolcuların sosyal medyada hedefi olan Beyimoğlu, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, "Sezon devam ederken bazı futbolcular 30 bin TL'ye anlaştığımız halde 10 bin TL daha vermezsek maça çıkmayacağını söylediler. Antrenmanlara çıkmadılar. İstediklerini yaptık, yani nazlarını çekerek anlaşılan rakamdan bile fazlasını verdik. Maç başı, primler ve anlaşılan rakamlar herkese gününde ödenmiştir. Şampiyonluk primi kulübün takdiridir. Son maçtan önceki isteklerini kabul etsek ayrılanların parasını da aralarında paylaşacaklardı" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!