Muğla’nın turistik ilçeleri EMİTT’te

Güncelleme Tarihi:

Muğla’nın turistik ilçeleri EMİTT’te
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 16:00

 MUĞLA’nın Marmaris, Bodrum ve Fethiye Belediye Başkanları İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki 20’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) birlikte katılarak bölgenin daha iyi tanıtılmasına katkı sağladı.

Haberin Devamı

Muğla’nın turistik ilçeleri EMİTT’te

Bu yıl yurt içi ve dışı fuarlarda birlikte hareket etme kararı alan Marmaris, Bodrum ve Fethiye Belediye Başkanları 28- 31 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki 20’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki ortak stantta ziyaretçilerden ilgi gördü. Marmaris Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB), Bodrum Otelciler Derneği (BODER) ve Fethiye Otelciler Birliği’nin (FETOB) de desteğiyle fuar için güzel bir hazırlık yaptıklarını kaydeden CHP’li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, şöyle dedi:

Muğla’nın turistik ilçeleri EMİTT’te


"İyi bir takım ruhunu ortaya koymayı, kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmayı başardık. Muğla bölgesi olarak Marmaris, Bodrum ve Fethiye ile gücümüzü birleştirmenin her yönüyle faydalı olduğunu burada gördük. Ukrayna, Orta Avrupa, Kuzeyde İsveç ve Norveç’te birebir tanıtımlar yapmaya başladık. Bazı yerinde gerçekleşecek etkinliklere bire bir katılacağız. Tur operatörü temsilcilerini Marmaris’e davet ederek bölgemizde hızlı bir şekilde bu olumsuzluk ve açıkları kapatmak için programımızı yaptık."

Haberin Devamı

Muğla’nın turistik ilçeleri EMİTT’te



ALMAN TURİST SAYISINDA ARTIŞ HEDEFLENİYOR

Rusya’nın turist göndermeme kararının ülke turizmini ciddi ölçüde etkilediğini kaydeden GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu "İç pazarı Marmaris’te yüzde 20 seviyelerde tutmak hedefine yaklaşırız diye düşünüyorum. Mart ayında Berlin’de düzenlenecek turizm fuarına da birlikte katılacağız. Yılda 5 buçuk milyon yolcu aldığımız, Türkiye’ye en fazla yolcu gönderen Almanya pazarından bölgemiz yeteri kadar nasiplenemiyor. Almanya’dan Marmaris’e gelen turist sayısı yılda en fazla 100 bin kişi. Hedefimiz bunu bir milyona çıkarmak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!