Muğlalının karne hediyesi giyim ve oyuncak oldu

Güncelleme Tarihi:

Muğlalının  karne hediyesi giyim ve oyuncak oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 12:03

Muğlalının karne hediyesi giyim ve oyuncak oldu

Haberin Devamı

MUĞLA, (DHA) - KARNE dönemi alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, Muğlalı velilerin ve öğrencilerin hediye tercihlerini ortaya koydu. Yıl boyu yorulan öğrenciler için ilgi ve hobi alanlarına göre çeşitli hediye alternatifleri sunan Hepsiburada’nın verilerine göre, Muğla’da en çok giyim ve oyuncak kategorisi ilgi görüyor.

Hepsiburada’nın sonuçlarına göre Muğla’da babalar, annelere nazaran çocukları için 3 kat daha fazla alışveriş yapıyor. En çok giyim ve oyuncak kategorisinin ilgi gördüğü Muğla’da bilgisayar, telefon ve ayakkabı kategorisine de yoğun ilgi var. Yaş dağılımları incelendiğinde ise; 18-35 yaş aralığının en çok elektronik, 36-45 yaş aralığının en çok giyim, 46-60 yaş aralığının kitap tercih ettiği paylaşıldı. En çok sipariş veren ilçeler Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas ve Datça olarak sıralandı. Bodrum, Marmaris, Fethiye en çok anne-bebek ve oyuncak kategorisini tercih ederken, Kavaklıdere, Milas ve Dalaman’ın tercihi telefondan yana oldu. Oyun ve oyun konsolları ise en çok Bodrum tarafından ilgi gördü. Giyim kategorisini en çok tercih eden ise Köyceğiz oldu.

YAZA ÖZEL İNDİRİMLER

Hepsiburada yaza özel bilgisayar, oyun ve oyun aksesuarları, kamera, fotoğraf makinesi, telefon gibi teknolojik ürünleri yüzde 50’ye varan avantajlı fiyatlarla sunuyor. Ayrıca yaz boyunca aktive setleri, akülü araçlar, bahçe oyuncakları, müzik enstrümanları, yapı ve kutu oyuncaklarında yüzde 60’a varan indirimli fiyatlar bekliyor. Seyahat çantaları, güneş gözlükleri, spor ürünleri, bisiklet, paten ve kaykay gibi eğlenceli seçenekleri de yüzde 70’a varan indirimlerle sunuluyor.

EĞLENİRKEN YABANCI DİL ÖĞRENİN

Hepsiburada notebook alan müşterilerine, uzman dil öğretmenleriyle 15 yabancı dilden istediğini öğreten Gakademi Görüntülü Online Eğitim Platformu’nu hediye ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!