Muğla merkezli uyuşturucu operasyonda 12 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Muğla merkezli uyuşturucu operasyonda 12 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 13:37

Muğla merkezli uyuşturucu operasyonda 12 kişi tutuklandı

Haberin Devamı

Ergün TOS/FETHİYE(Muğla), (DHA)- MUĞLA merkezli, Sakarya ve Antalya'da yapılan uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 13 şüpheliden 12'si tutuklandı.
Fethiye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, Fethiye ve Seydikemer'de gençleri hedef alarak uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarının peşine düştü. 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu, geçen 24 Mart tarihinde operasyon başlatan ekipler, Muğla'nın Fethiye, Seydikemer ilçeleri ile Antalya ve Sakarya'da belirlenen 12 adrese eş zamanlı operasyonlar düzenledi. 2'si Antalya ve Sakarya'da, diğerleri ise Fethiye ve Seydikemer'de olmak üzere toplam 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerinde yapılan aramalarda bulunan 502 gram esrar, 65 kök hintkeneviri, hassas terazi ve 1 ruhsatsız tüfeğe el konuldu.
13 ŞÜPHELİDEN 12'Sİ TUTUKLANDI
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Fethiye Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, M.S., O.S., M.C., N.T.D., A.Y., E.Y., K.A., Y.D., V.Y., Z.O., S.A. ve H.K. tutuklanırkenm, F.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada son 6 ayda yürütülen operasyonlarda 3 kilo 838 gram esrar ele geçirildiği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!