Müftü Selami Bağcı'ya veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Müftü Selami Bağcıya veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 09:57

Müftü Selami Bağcı'ya veda yemeği

Haberin Devamı

Fatma SAVAŞ İNAL / BOZÜYÜK, (Bilecik),(DHA)- BOZÜYÜK İlçe Müftüsü Selami Bağcı’nın Trabzon'a atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Abdülhamid Han Parkı’nda düzenlenen veda yemeğine Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş ile çok sayıda davetli katıldı. Yemekte konuşan İlçe Müftüsü Selami Bağcı, “2015 Nisan ayında tayinimiz Bozüyük’e çıktığı zaman heyecanlıydık. Yeni bir ortam, yeni bir çevre, yeni dostluklar kazanacağımız ümidiyle geldik. Elhamdülillah o heyecanımızı burada yaşadık. Çalışma arkadaşlarımızla son derece uyumlu, güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Burada ki görev süremiz içerisinde, 3 yıl 3 ay burada kaldık. Güzel dostluklarımız oldu, güzel dostlar kazandık. Değerli personelimizle çalışmak benim için gerçekten, onur ve gurur verici oldu. Elhamdülillah en rahat, en güzel hizmet ettiğim yerlerden birisi olarak da burayı görüyorum" dedi.

Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, "Bilecik olarak, Bozüyük olarak Selami beyi geç bulduk, erken kaybettik. Allah yolunu açık etsin. Gitmiş olduğu yer Trabzon’un merkez ilçesi. Bu onun için bir onurdur, şereftir."dedi

Daha sonra söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise “Bozüyük’te yapılması gereken, düşünülen, eksik olduğumuz noktada tamamlamaksa, görevi layıkıyla yerine getirmekse, gerçekten biz huzurlu bir şekilde bu memlekete hizmet etmeye çalıştık. Yaklaşık kırk camimizde sabah programlarında, sabah namazlarında, imamlarımızı, müezzinlerimizi, camii cemaatlerimizi oluşturduk. İl Müftümüzde burada ama Bilecik’te ki hafızlık noktasında, Bilecik'in önüne geçen bir ilçeyiz. Bu konuda emek veren tüm imamlarımıza, hafızlarımıza, hocalarımıza, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.  Allah hepsinden razı olsun. Müftümüze bu uyum içerisindeki çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bahtını açık eylesin, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin" dedi.

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Müftü Bağcı’nın bir din adamına yakışan tüm özellikleri taşıdığını belirterek, şöyle konuştu:

“Bazı erdemler özellikler var, her insanda olması gereken, ama en çok din adamına yakışan bazı özellikler var. Bunlardan birisi tevazu, birisi vakar, Selami Bey de her ikisini müşahede ettim. Onun dışında çalışma ahlakıyla, disipliniyle, tevazu etmiş bir din adamı arkadaşımız. Ayrıca akademik olarak ta kendisini yetiştirme gayreti içerisinde. İlçe müftümüz  Türkiye’nin neresine giderse gitsin inşallah bütün gönülleri feth edecek ve oradaki insanlara da eser bırakarak ciddi bir motivasyon sağlayacak. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı, huzurlu, esenlik içerisinde hayırlı görevler yapmayı nasip eder inşallah." diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!