Müezzinoğlu: “İznik dünyaya lezzet dağıtıyor”

Güncelleme Tarihi:

Müezzinoğlu: “İznik dünyaya lezzet dağıtıyor”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 11:54

Müezzinoğlu: “İznik dünyaya lezzet dağıtıyor”

Haberin Devamı

İZNİK (Bursa),(DHA)- ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İznik’te Belediye Başkanı Osman Sargın ve beraberindekilerle Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti. Müezzinoğlu, “İznik adeta dünyaya lezzet dağıtıyor” dedi.

znik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar’ın da eşlik ettikleri ziyarette Müezzinoğlu, Sebze ve Meyve Hali'ndeki dükkânları tek tek gezerek üretici ve tüccarları dinledi. Müezzinoğlu açıklamasında, “İznik doğası ve verimli topraklarıyla yılın hemen her mevsiminde ürün veren bir bölge. Çalışkan insanlarının işlediği topraktan elde ettiği ürünler bugün marka haline gelmiş durumda. Sebze ve Meyve Hali'ni inceledik. Gördüm ki İznik, İstanbul’un, ülkemizin ve hatta dünyanın sebze ve meyve ambarı. İznik adeta dünyaya lezzet dağıtıyor. Ancak üreticimizin sıkıntıları da var. Bize ilettiler, notlarımızı aldık" dedi.İ

znik Belediye Başkanı Osman Sargın da yaptığı açıklamada, “Üretici ve tüccarlarımızı birlikte ziyaret ettik.Çiftçilerimizin ziyaretten duyduğu memnuniyet bizleri de mutlu etti” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!