Müdür Ne’aptın son bölümünde neler yaşandı? | Tolga Çevik sahnede sakatlandı!

Güncelleme Tarihi:

Müdür Ne’aptın son bölümünde neler yaşandı | Tolga Çevik sahnede sakatlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 15:15

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen yeni komedi programı Müdür Ne’aptın geçtiğimiz Pazar günü 7. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Programın ana kahramanı Tolga Çevik izleyicisini yine kahkahalara boğarken sahnede ufak bir sakatlık yaşadı. Aynı zamanda Ümit Besen ve Melis Birkan gibi ünlü isimlerin konuk olduğu Müdür Ne’aptın programının 7. bölümünde birbirinden komik anlar yaşandı. İşte 7. Bölümde yaşananlar ve Tolga Çevik'in sağlık durumu...

Haberin Devamı

Müdür Ne’aptın programının geçtiğimiz pazar yayınlanan bölümüne Ümit Besen ve Melis Birkan konuk oldu. Ümit Besen’in bir kabadayıyı, Melis Birkan’ın da kahramanımızın eski sevgilisini canlandırdığı program izleyiciden tam not aldı. Tolga Çevik, ilk bölümde Ümit Besen’in kızını evliliğe hazırlamaya çalırken ikinci bölümde “atanamayan” bir savaş pilotunu canlandırdı. Çevik, 2. bölümde savaş pilotunu canlandırırken ufak bir kaza geçirdi ve kolunu çatlattı… İşte Tolga Çevik’in sağlık durumu ve Müdür Ne’aptın son bölümde yaşananlar.

TOLGA ÇEVİK SAHNEDE SAKATLANDI

Tolga Çevik, geçen hafta sahnelenen ve 1 Mayıs Pazar günü Star Tv'de yayınlanan Müdür Ne'aptın programında ufak bir kaza atlattı. Çevik, programın ikinci bölümünde bir savaş pilotunu canlandırırken maket uçaktan sahneye atladı. Atlama esnasında dengesiz düşen Çevik'in, kolunda iki çatlak ve bacağında da kas yırtılması olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

MÜDÜR NE’APTIN 7. BÖLÜM DETAYLARI

Ümit Besen kabadayı oldu!

Tolga Çevik’in kahkaha şölenine 1. bölümde Ümit Besen, 2. Bölümde de Melis Birkan ortak oldu.
Kahramanımız, Ümit Besen’in kızını evliliğe hazırlayacak!
Tolga Çevik’in, evlilik çağına gelen bir kıza adab-ı muaşeret kurallarını öğrettiği birinci bölümde kahkahalar havada uçuştu. Kızın babası bir kabadayı olunca, bir de bu kabadayıyı Ümit Besen canlandırınca seyirci gülmekten kırıldı! ‘Arkadaşım’ızın Ümit Besen’in kızını evlilik için eğittiği bölümde karşılaşacağı komik ve bir o kadar da zorlu durumlar eğlenceyi zirveye çıkardı.

Müdür Ne’aptın son bölümünde neler yaşandı | Tolga Çevik sahnede sakatlandı

Melis Birkan kahramanımızın eski sevgilisi!

İkinci bölümde ise ‘Arkadaşım’ız deyim yerindeyse atanamayan bir savaş pilotu olarak kahkahalara boğdu. 30 yıldır görev bekleyen kahramanımızın sonunda beklediği gün gelir ama karşılaşacağı sürprizler onu yine zor durumlara sokar! Mahsur kalan bir çifte yardım etmek zorunda kalan kahramanımız, kadının uzun zaman önce kaybettiği eski sevgilisi olduğunu görünce daha da zor bir duruma düşer. Melis Birkan’ın canlandırdığı ‘evli eski sevgili’ Tolga Çevik’e birbirinden zor ve komik anlar yaşatacak!

Haberin Devamı

MÜDÜR NE’APTIN 7. BÖLÜM FRAGMANLARI

Müdür Ne'aptın 7. Bölüm 1. Fragmanı

 Müdür Ne'aptın 7. Bölüm 2. Fragmanı

BAKMADAN GEÇME!